SATS

Efter skolan idag gick jag med Elin i min klass och tränade på SATS, körde crosstrainer i 1 timme i ganska högt tempo och fixade det utan att stanna, överraskade mig själv faktiskt..
haha nej men nu ska jag ligga i med mellan 3 till 5 dagars träning i veckan och äta rätt så kanske det blir ett bra resultat så snart som möjligt.
Var ju även och träffade en gubbe som hette Kenneth på SATS som jag pratade med och la upp ett schema på vad jag skulle träna och hur mycket. Bland annat var axlar, mage och ben med :)
Har även varit en sväng till Issa där Emil också var, förgade bland annat utväxten på hennes hår.
Men nu ska jag lägga mig, imorgon inväntar en tråkig skoldag följt av att jag ska till Mitticity vid halv tre och kolla när de spelar in Modelljakten.
Godnatt

On my wall

Fiiiiiiint! Skutade skolan 16.00 idag, gick sen på stan med Issa, Rebecca, David och Emil. Köpte texter på Panduro och har precis kommit hem nu och satt upp en del av dom.
Blev så fint! :D Är jättenöjd! Nu slipper jag störa mig på att det är helt tomt på de lilla väggen ovanför min tv.

Just nu...

..sitter jag och läser ELLE tidningar och väntar på att pappa ska in i duschen så jag snart kan duscha! gud va han är dryg!
Lite senare ska jag in till stan och möta upp Issa, hon ska nämligen sova hos mig inatt. Mys! Fast hon är ledig imorrn den grisen, men jag ska inte klaga så mycket eftersom jag börjar 12.10 :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men det får vi se, ska bli kul att hon kommer hit i alla fall! Vi har inte umgåtts så jätte mycket på senaste tiden,. kanske börjar växa ifrån varandra?! näääää..

By me

Har börjat gilla senilsnören, ser så snyggt ut :)
Så jag gjorde ett eget, vädigt enkelt! Fat dom ser ju bättre ut med pilotbrillor!

Mini shopping

Blev en liten minishopping på Gina Tricot :)
Var också in på Panduro och la undan en fin väggdekoration som de skulle beställa! så den får jag på torsdag tror jag, de skulle ringa! :D

Dagens outfit


110828

God morgon!
Vaknade för en liten stund sen (tidigt!!) så nu ligger jag i sängen och halvsover framför datorn.
Tror jag ska dra ut på stan en sväng sen och kolla lite i affärer :)

Trött, tröttare, tröttast

Gud va trött jag är.. är ensam hemma och ligger i soffan och kollar på Karate Kid.
Har käkat tacos och bara mått gött idag, vilar och laddar upp inför skolan på måndag, haha!
Hatar att jag alltid vaknar tidigt på helger när skolan har börjat, fast jag vill sova länge, men ikväll blir jag nog inte uppe så länge, ska kolla på en till film efter denna sen kommer jag nog slockna om jag inte hinner göra det innan ;P

Wanties - Chicy.se


Åska och regn

Härligt, kom precis hem från Bergvik och då började det regna som fan och åskan har börjat gå.. det smäller ganska högt.
Det var tur att jag och Ottilia inte åkte till skutberget idag, tänkte ju åka dit för lite sol och bad eftersom det är så varmt idag. haha.
nu ska jag ligga hemma och mysa! lyssna på regnet utanför, det är seriöt skyfall ute nu..

27 augusti 2011

God morgon!
Vaknade tidigt idag, redan vid 8.. märks fort att kroppen ställer in sig på tidiga morgonar nu när det är skola, fyyyyyy.
Ligger i sängen och läser modetidningar nu och ska göra mig iordning om en stund. Ska med pappa och Lena till Bergvik och  shoppa sen :)
Annars vet jaginte vad som händer idag, verkar inte vara kanonväder idag som ja först trodde men det ska nog finnas något att hitta på. Skulle egentligen till Dansstudion idag men det blir det inge eftersom ingen kan följa med mig dit på provdansen. Menmen, kan ju anmäla mig och provdansa en gång när dansen börjar. Men jag är lite osäker än om jag verkligen vill börja, jag brinner ju inte för dans och dessutom har jag ju precis börjat på SATS och det är ju inte gratis... plus att Dansstudion kostar ca 1500/termin.. Får se vad föräldrarna säger, men väljer lätt SATS före dans :)

Hårsmycke

Tycker det verkade lite roligt att göra ytterligare ett hårsmycke, inte med bjädrar denna gången, men med flera kedjor. Blev inspirerad av en av smyckena på StylebyTyra men orkade inte lägga ut 149:- så jag gjorde ett själv :D Det ser ju inte lika proffsigt ut men det se ungefär lika ut när det sitter på, så kan man ju göra snyggare frisyr ;)

Rebecca & Ottilia


Min dag:

Hej!
Idag har jag faktiskt haft en rolig skoldag faktiskt! hahah, fick gå runt på skolan med några andra från klassen och skolans frisör ettor och visa dom runt typ från 9 till 11 sen hade vi lunch till 12.10, riktigt soft! Sen hade vi engelska då vi bara satt och översatte låttexter, jag översatte Mamma Mia av ABBA och skulle översätta den rakt av, hahahah går knappt att sjunga låten, så fult.
Efter engelskan hade vi bild och form, vi har fått en ny bildlärare som heter Stene och han är störtskön, älskar han! Vi skulle göra ansiktsmasker, eller ah.. avgjutning av våra ansikten, så jag fick vara först med att ha dedär i ansiktet, riktigt avslappnande.. det kändes som man var på ansiktsbehandling ;) haha.
Riktigt sexigt avtryck måste jag säga... not.
Efter skolan gick jag, Sofi och Rebecca runt på stan och skulle försöka hitta en praktikplats till Rebecca fast sen stötte vi på Issa så hon blev med också och det sluta med att vi satt på Waynes Coffee och käkade. Tog en cesarsallad och en stor chai latte (älskar det!!!!) supergott, eftersom maten på skolan var äcklig.
Så vi satt där och pratade lite skit ett tag, sen gick vi till busstationen där alla fick vänta på olika bussar :P Åkte hem sen och precis när jag klev av bussen skrek Amanda på mig, så jag gick till henne och hennes pojkvän Tom och pratade en liten stung :) Hon bor också på Herrhagen.
Gick hem och duschade sen innan jag gick och mötte upp Sofi och vi gick hem till Amanda och spelade lite kort och kollade på tv, blev inte där så länge eftersom jag böhövde äta lite och jag är hur trött som helst. Så nu sitter jag i sängen framför en bra film, kommer nog inte bli uppe så jätte länge till.
Ha de gööööööööött!

Skola

Kom hem från skolan för en liten stund sen!
Helt okej dag idag faktiskt :) Har haft naturkunskap, engelska, svenska och matte. Men kände redan ångest nu när vi hade matte B, fyfan. Kommer verkligen inte orkaaaaaa!
Men nu ska jag inte ha matte förän nästa onsdag, men imorgon blir det inte heller kul. Ska börja tidigare (redan 08.00!!!!!) och då ska vi "ta hand" om 1: orna tills klockan 12.00 sen har vi vanliga lektioner, alltså engelska och bild & form, kommer sluta vid 3.
Men nu ska jag bara käka mina jordgubbar sen åker jag och pappa till IKEA :D

Måste sova

Jag är trött men jag orkar ju inte lägga mig!
Ska upp om cirka 7,5 timmar, så kan ju vara uppe kanske... en timme till! :D
haha men de känns ju ändå ganska skönt att komma igång med allt, imorgon drar det igång med vanliga lektioner så ja får se om jag verkligen kan hålla det att "jag ska skärpa mig och vara duktig" i skolan! haha.
Och imorgon ska det bli regn så jag ska strax kolla upp vad jag ska bära för kläder imorgon :)
Godnatt!

Nytt i garderoben


By me

En liten förändring på den tråkiga skinnjackan!
Tog pälsen från en annan stickad tröja som inte är så fin längre, resultatet blev en skitsnygg höstig skinnjacka!

Autumn wanties


Tyras.se

Riktigt smart.. borde nog köpa en sån där donut! Finns på StyleByTyra

Kan ju göra hur snygga uppsättningar som helst och använda smycken för att göra de ännu coolare.. 59 spänn! lätt asså!

Tänkte testa att mobilblogga ;) haha fan v...

img_1432 (MMS)

Tänkte testa att mobilblogga ;) haha fan va nördigt, kommer nog inte hända ofta :D Det blir i alla fall en bild på min lilla älskling som togs nyss


Vända rätt på dygnet

Dags att vända rätt på dygnet, ser klart på Wallander och sen kryper ja ner i sängen och försöker sova!
Börjar inte skolan förän på tisdag, så ja börar idag.. bäst så ;)
Har faktiskt saknat skolan, speciellt klassen och att komma tillbaka till de vanliga rutinerna och jobba igång hjärnan lite. Kommer nog vara ganska seg i början, brukar alltid vara så, haha!

Axellångt vs spara ut

Hjälp...
vet inte om jag ska fortsätta spara ut mitt hår eller klippa det axellångt!!
Inspireras av båda dessa bilder, vill så gärna ha långt och fint hår, så snyggt! Men ändå vill jag också ha till axlarna, krävs inte så mycket jobb och många säger det skulle passa bra på mig.
Vet inte vad jag ska göra! :o

Dagens outfit


21 augusti 2011

God morgon!
Vaknade för en liten stund sedan och ligger nu i sängen med datorn i knät. Ska strax ta mig ur sängen och käka frukost, smoothie känns ganska frestande idag! :D
Ska ta mig en dusch sen och göra mig iordning för klockan 2 ska jag och Issa åka in till stan och träffa Mikaela och gå på marknad! kul!
Så jag kommer nog hänga där mest hela dagen
Ha de gött!

Nytt schema igen!

inte lika kul denna gången... men soft ändå!

Tjejkväll

Kom hem för ungefär en timme sedan efter att ha varit på "tjejkväll" med mina finaste Mikaela och Issa!
Var först på bio, Jag saknar dig. Riktigt sorglig film, blev att lite tårögd ibland.. Fast början var inte direkt den bästa med mot mitten och slutet så var det bra! :)
Efter bion gick vi runt lite men hamnade slutligen på Leprechaun där vi köpte oss en varsin öl och bara pratade och hade trevligt!

Carolina Gynning

Gillar verkligen glasen med motiv på från hennes konst, lätt att ja skulle vilja ha alla!
Fast det låter ju fult att köpra glas när man är 17 och bor hemma. hahaha, men dom är riktigt fina i alla fall!
Skulle absolut inte ha ngt emot att ha glasen nu och ta med dom när ja flyttar hemifrån ;)

Göteborg ännu en gång

Har varit i Göteborg ännu en gång nu då! :D
Vi kom fram ungefär vid 2 och gick direkt till hotellet och bytte om, fick bli shorts med en leopardmönstrad blus instoppad med kängor. Riktigt nice!
Vi gick sen till Liseberg och hämtade ut våra åkpass å sånt och åkte sen och hade kul, började bli lite tråkigt efter ett tag men träffade Erica där som jag inte sett på över ett år och hennes pojkvän och då åkte vi ännu mer och det blev kul på nytt! åkte bland annat den nya karusellen två gånger och sista gången va jag riktigt rädd... fyfan. dog ju nästan! :D Runt halv 11 på kvällen gick vi tillbaka till hotellet, kollade lite tv och jag somnade sen typ direkt, var så j*vla trött!
Så idag gick vi upp 08.00, var galet trött! Men vi orkade släpa oss ner till frukosten och få i oss lite att äta innan vi gick upp till rummet och bytte om och gjorde iordning oss lite snabbt, sen gav vi oss iväg till nordstan och shoppade loss! eller ja.. inte värst mycket egentligen.. men jag fick i alla fall tag på skinn shortsen jag velat ha hela tiden från GinaTricot! så jag är jättenöjd! Men jag köpte också ringar, hörlurar till min iphone med blingbling på, stickers bokstäver att sätta på mobilskal och pocketbok Det ska bli ett sant nöje att döda dig som jag redan nu börjat läsa på. Så det var inte värst mycket, men vi unnade oss god pizzabufé på PizzaHut! Smarrigt!
Klockan 15.02 gick vårat tåg från tågstationen så vart det två byten, ett i Herrljunga och ett i Öxnered.. tråkiiiiigt.. menmen, vi kom hem iaf! Sofias pojkvän var så snäll och körde hem oss och så har vi käkat tacos och kollat på Ice Age 2, den är så braaaa! :D hahah.

Katten sover i min garderob


110817

Hallå där!
Vaknade tidigt idag, redan vid 9.. även fast jag la mig halv 2.
Gjorde mig en god grukost, bland annat med citronvatten, smoothie, ägg och ett rostat bröd :) Så nu lär jag stå mig en stund innan lunchen.
Har också precis varit ner till centrum och solat solarium, eftersom att det inte vill bli nå bra väder ute, just nu ligger det på 19 grader och molnigt. Tråkigt!
Ska ligga och slöa framför en film nu, sen tar jag nog en promenad!

Hemma

Har precis kommer hem efter att ha varit med Issa, Nathalie och Emil :)
Vi satt ut vid Södra skolan och snackade lite skit och hade trevligt. Kände förut att jag var tvungen att komma ut och träffa mina vänner lite eftersom jag har varit hemma hela dagen! Men det har varit skönt det också, älskar att bara ta de lugnt och göra ingenting, även fast det är roligt att ha fullt upp också, men jag laddar upp nu den sista veckan innan skolan ;)
Har bland annat gjort äppelpajen som receptet finns till nedan! Blev jättegod! Men när skolan drar igång blir det slut med onyttigheterna! Ska försöka bli lite sundare, käka bättre och börja träna på SATS! Ottilia och Sofi kommer också träna där så det kommer vi göra tillsammans och då blir det mycket roligare.
Har sagt det så himla länge nu att jag ska ta tag i mig själv, men ska försöka gå ner lite och skaffa mig en fin vältränad kropp, så till veckan kör vi! :D
Imorgon blir det också en lugn dag med filmmys, så ska jag nog gå ut och gå en runda innan min mormor och morfar kommer på besök!
Men nu ska jag kolla på film, fast det lär inte bli så länge för jag är dö trött! Somnar nog snart.
Godnatt!

Blåbärspaj

Mamma kommer hem senare med färska blåbär, så ska jag baka en blåbärspaj!
naaaaaaaaaaaajs


Mitt skolschema

Ganska soft ;) Kommer nog inte ha några problem med skolan om schemat ser ut såhär? Men ska faktiskt försöka ligga i lite mer nu, som typ i idrotten!

A sneak peek in my closet

En tjuvtitt i mina tre garderober hemma hos pappa, har ungefär lika mycket hos mamma också! Ändå står jag varje dag och tycker att jag inte har något att ha på mig ;) Sitter nu och funderar över vad jag ska ta med till mamma.. inte lätt detta!

The blue jeans

Tydligen ska blå jeans vara inne nu i höst.. kanske borde investera ett par? Får kolla runt lite i Göteborg, hittade två par fina på TopShops hemsida, såg riktigt fina ut..
men vi får se! :)

15 augusti 2011

Vaknade upp vid 10 i morse och regnet bara öste ner, inte så kul men lite mysigt ändå :)
har precis käkat frukost och har kollat på Harry Potter och den flammande bägaren med pappa och nu när han ska till jobbet drar jag på ytterligare en film!
Ska packa ihop lite grejer senare och dra mig mot busstationen, åker hem till mamma idag.
Annars har jag inte så mycket mer att säga just nu, förutom att jag är väldigt sugen på att shoppa... usch usch.. men jag måste spara till torsdag när jag och Sofia ska till Göteborg! längtar! :D

Torsby

Var ju i Torsby igår, träffade gullungen Sofi, vi var med två av hennes vänner igår innan vi bestämde oss för att det skulle bli utgång på kvällen.
Vi drog hem till Filip och var där med massa annat Torsbyfolk, körde bland annat ölspelet och pratade och hade bara trevligt :) Senare åkte jag, Amanda och Ida bil med en kille som heter Daniel, har aldrig sett människan innan men att åka runt i typ hela torsby var ju ändå gött och med bra musik och bra bas (y) grejer det!
Åkte sen till Tom, Amandas pojkvän och satt där resten av kvällen innan Daniel körde hem mig och Sofi, sov till klockan 11 idag och vi har kollar på massa avsnitt av One Tree Hill hela morgonen tills jag skulle med tåget hem till Karlstad igen. Mys! :D
Så nu blir det en lugn kväll, funderar på att dra till affären och köpa någon liten godisbit eller något att tugga på nu ikväll när jag drar på SATC1!
Jag och Sofi
Innan utgång, vi gör oss iordning
Jag, Sofi och Ida

Skinn shorts

Jag är kär.. jag vill ha dom!
Har tyvärr inte sett till dom på varken H&M eller GinaTricot :( får fråga imorgon eller se om det finns i Göteborg, hoppas!

Sex and the city

God morgon!
sitter just nu och kollar på Sex and the city 2 medan jag försöker tänka ut vad jag ska ha med mig. Ska nämligen till Sofi i Torsby senare, tar tåget 13.15 :)
Så ska jag snart fixa håret lite också, ska försöka komma in till stan i skaplig tid så jag kan kolla lite i affärer, tänkte kolla efter skinn shorts som jag sett ska finnas på Gina Tricot och jag hoppas verligen dom finns kvar!! :D
Sen måste jag också kolla efter SATC boxen, måste se hur mycket det kostar på olika ställen, vill så gärna ha den!

Wanties - TopShop


Kräftor

Nu cyklar jag och pappa till Skoghall och ska käka kräftor hos Lena, Ida och Jonatan!
Ha en trevlig kväll!

Klippning

Klippte Ida förut, och det blev verkligen skitbra! :D
Klippte ungefär 5 cm på hennes hår och klippte upp det och tunnade ur, blev verkligen bra och hon blev jättenöjd så det känns riktigt bra :)
Plattade hennes hår sen som hon annars nästan aldrig gör och använde volumaster för mer volym och sprayade sen så det skulle hålla sig, snyyyyyggt!
Slingorna i hennes hår har jag också gjort, fast dom gjorde jag när vi var i Gotland.

Ego Girl

God morgon!
Vaknade för en liten stund sen och ligger och läser boken Ego Girl.
Har inte kommit så långt än så kan inte säga om den är bra eller inte, men den verkar bra! :) Har redan köpt den andra boken Ego Woman också så detta blir min läsning nu när skolan börjar och så!
Klockan 13.00 kommer Ida hit och ska klippa sig och vid 17.00 cyklar jag och pappa till Skoghall och käkar kräftor hos Lena och dom, ska bli riktigt mysigt! :D

About my day

Hallo!
Tänkte berätta lite kortfattat om min dag! Åkte ju till Grums vid 12 idag, drog hem till mamma och hämtade frisörsakerna och gosade lite med katten innan jag gick hem till Issa. Var hemma hos henne en liten stund med henne och Emil och så åkte han hem sen eftersom jag och Isabelle skulle ta bussen in till Karlstad för att träffa Mikaela.
När vi komfram drog vi till H&M och träffade henne och köpte en massa barnkläder till Viola som också var med och gick runt i massa andra butiker, fikade och så :) jätte mysigt! Köpte ju min väska då också!
Vi gick hem till mig sen och jag gjorde ett fjädersmycke att ha i håret till Mikaela, kul att fler gillar det jag har gjort! Annars har vi suttit och pratat mest och gullat med Viola, världens underbaraste unge! :D
Det var inte så länge sen dom drog så jag och pappa har käkat kebab med pitabröd, så gott! Och nu blir det film och datorn ett tag innan sängen kallar.
Imorgon kommer Ida och ska klippa sig, sen åker jag och pappa till dom och käkar kräftor! :)
Ha en bra torsdagskväll!

New in

Fick med mig denna snygga väskan hem idag efter en tur på stan! 300 kr på Gina Tricot, så snyyyyyyygg, tvekade inte en sekund!

110811

God morgon!
Vaknade för en liten stund sen och ligger och drar mig i sängen, åker nog med pappa till grums vid 12 så ska snart börja göra mig iordning :)
Ska höra med Isabelle om hon har något för sig och så sk jag hämta mina frisörgrejer!

Feathers

När jag var i stan förut köpte jag lite kedjor, fjädrar och en liten tång så jag skulle kunna pyssla lite.
Resultatet blev ett fjädersmycke som sitter fast i en clips som man kan ha i håret!Det finns ju även på Style by Tyra men nu kan jag ju göra egna BILLIGARE som ser exakt lika ut ;)

Outfit


Stan

Har legat i sängen i två timmar nu och läst modetidningar och målat naglarna, hoppar in i duschen nu och drar mig sen mot stan och kollar butiker!
:)


Yellow nails


Ullared

Hallå där!
Har precis kommit hem till pappa nu efter en lååååång dag! Gick upp 03.30 i morse, och 04.00 drog jag, mamma och Tine iväg till Ullared, tog ungefär 4 timmar så vi var där vid 8 och som tur var så var det inte så jättemycket folk då så vi fick en bra parkering typ jämt utanför :)
Det var faktiskt första gången jag var där så det var ju lite kul, men jävlar va stort och fan va mycket folk det var där tillslut.. Men jag hittade faktiskt en hel del saker, typ.. nagellack, en ring, parfymer, fina skyltar (en "hem ljuva hem" och en "fånga dagen"), halsduk, linne och lite till. När klockan var 14.30 så var vi klara och började dra oss hemmåt men stannade upp vid en Lax resturang där de bara har mat med lax i och sånt, köpte med en laxpaj med mosarella som jag snart ska äta, mumma de! :D
Men det är skönt att vara hemma nu iaf, är ganska trött eftersom jag vart uppe ganska länge så jag ska käka nu sen blir det nog en film innan jag ska sova.
Lägger upp lite bilder på en del av det jag köpte!
Ena skylten
Halsduken
mobilladdare till bilen
Parfymer
Ringen och nagellacket

8 augusti 2011

God morgon!
Har precis vaknat efter 9 timmars sömn, väldigt skönt! Men däremot har jag inte lust att ta bussen in till Grums klockan 12... Ska nämligen med mamma till Klippoteket så jag kan fråga efter praktik, eftersom jag har varit så seg och inte gjort det än! Vecka 36, 37 och 38 så ska jag alltså praktisera på en frisörsalong, men jag får nog praktik där, känner den ena frisören ganska bra och nåra av dom andra också.
Men däremor har jag ju inte lust med praktik! Om sanningen ska fram så jänner jag typ att jag inte vill gå frisörlinjen, men det var nog för att första läsåret är tråkigare.. hoppas jag, för jag orkar inte byta :P
Menmen, när mamma har klippt sig och jag fixat praktik ska vi nog sy upp ett par jeans ( eftesom jag har så korta ben, haha! ) Sen blir det nog inte så mycket mer.. Eftersom jag ska upp 03.30 imorgon... 04.00 bär det av till Ullared med mamma och min faster Tine! :)

Gamla bilder

Bjuder på en del gamla bilder på mig och folk.. haha
Jag och David när vi gick ur 9:an
Andreas och jag, början av 9:an
Lekte fjortis med Sofia och Tinette (y)
Ännu mera fjortis på en studsmatta
Skolavslutning 9:an
Jag, Johanna och Issa 2 år sen typ
Sofia och jag på jul för 3 år sen
Jag och Issa för ungefär 2 år sen kanske?
3.. 4 år sen? haha!
2 år sen

50års kalas

Pappa hade kalas igår här hemma :) Först kom farmor, min faster, farbror och nåra få till.. det var så kul att träffa farmor, och hon har blivit så fräsh! Hon slutade röka för 4 veckor sen efter mer än 50 år av rökning och hon ser redan mycket piggare och bättre ut! :D Men senare drog dom hem och det kom ännu mer folk, vi var ungefär 30  st i min ch pappas 3:a, haha. Han fick massa presenter och dom hade jätte kul! :)

Harry Potter

Var på den sista Harry Potter filmen förut, så j*vla bra!! :D
Tiden typ bara flög förbi när man satt där framför bioduken, men den rekomenderas starkt fast jag tror de flesta har sett den, haha ;)

50 år

Måste ju säga grattis till min pappa som fyller hela 50 år idag :D

Shopping

Fick tag på den!! :D
H&M - 149:-
Höst/vinterjacka
Only - 460:-
Parfym och Body spray
Åhlens - 195:- och The Body Shop - 119:-
Jeans
Cubus - 299:-
Fin skylt (älskar sånna här grejer)
Liseberg - 65:-

Göteborg

Hallå där!
Kom hem till Karlstad från Göteborg för lite mer än en timme sedan! :) åkte ju dit igår och sov på hotell tills idag.
Direkt igår när vi kom dit skulle vi snabbt lämna av grejer och byta om på hotellet vi skulle bo på, det var kokhett ute och vi höll på att dö typ, tog lite omvägar och gick sakta eftersom Issas kusin Amanda var med och hon är bara 3 så hon går inte så snabbt.
Vi kom till hotellet sen och bytte om och drack lite vin innan vi drog ut och käkade på en resturang som låg i närheten och efter det drog vi till Liseberg! :D Var rikigt roligt trots att det var så mycket folk där, vi hade också tre Quick pass biljetter så vi fick smita före alla några gånger. Vi åkte också med Amanda i barnkarusellerna en del gånger och på slutet innan Liseberg skulle stänga tog vi Uppswinget och den nya Atmoswear.. herrejösses, trodde jag skulle dö när den åkte upp, fyfan! Men rolig var den!
Jag och Issa vann också 3 kg choklad, haha! Hon var så lycklig att hon höll på att dö! Vi kom hem sen och var uppe ett tag, kollade tv och så innan vi la oss.
Vi blev väckta vid 10 i morse och vi drog ner till fukosten, mums! Duschade, packade ihop och gjorde oss iordning sen innan vi checkade ut och drog ner till tågcentralen och låste in våra väskor och så. Sen begav vi oss ut för shopping i Nordstan!
Har varit två riktigt härliga dagar med bästa vännen och hennes mamma, väninna och kusin!
Isabelle och Amanda
Issa och hennes mamma

Home

Sitter just nu hemma och kollar film, har varit i full gång idag! :)
Nästan direkt efter att jag hade vaknat drog jag intill stan och kollade efter t-shirten och shortsen jag ville ha, men tyvärr var tröjan slut så jag får kolla efter den i Göteborg, men däremot så fann jag shortsen och det fanns bara ett par kvar i min strl! Så jag köpte dom och en jättefin ring.
Blev hämtad av pappa sen opch vi åkte hem och packade upp dricka ur bilen som han ska ha till lördag, och det var ju inte lite heller! haha
Direkt när vi var klara åkte vi till IKEA och köpte lite grejer, bland annat en hylla till mitt rum, en liten matta (som vi glömde kvar) och lite lådor, sen handlade vi lite mat och pappa beställde smörgåstårtor :) När vi kom hem satte vi upp alla grejer och grejade lite och nu ligger jag här i sängen, haha. Har packat klart allt som ska med till Göteborg och snart ska jag ner till bussen.. om typ en timme.

By me

Pimpade mina shorts igår med lite nitar, tyckte dom var lite tråkiga så jag tog lite nitar från ett nitskärp jag alrig använder och satte fast! :) Tycker det blev riktigt bra.

Guns n roses

Kärade ner mig i denna outfiten! Så jävla snyggt, imorgon drar jag in till city och kollar efter shortsen och tröjan! ;)

2 augusti 2011

Hallå där!
Har inte orkat blogga så mycket! men vaknade iaf 11.30 idag, riktigt skönt att sova ut, det behövdes verkligen!
Har annars inte gjort värst mycket idag, övningskörde ut till sommarstugan med mamma, Hasse och Sofia där vi solade och bara hade de gött :)
Sen åkte vi hem igen vid halv 5 så det var bara att packa ihop sina grejer och sen övningskörde jag igen in till Bergvik där jag köpte en födelsedagspresent åt pappa (han fyller år på lördag!) och kollade lite i andra affärer och fikade. Sen åkte vi vidare hem till pappa, han kommer inte hem förän inatt eftersom han har varit i Tyskland och köpt lite dricka tills på lördag :) Så nu har jag packat upp alla grejer och käkat lite, har också börjar kolla på den 7:e Harry Potter filmen, måste se den nu innan jag ska se den sista som säkert blir imorgon eller nästa vecka någon gång.
Och sen ska jag nog bestämma lite kläder tills torsdag och fredag eftersom jag åker till Göteborg med Isabelle då! :D Så det måste ju vara någon fint men ändå bekvämt!
Nej nu ska jag kolla på film och städa upp lite kläder från golvet ;) haha
Det blev en kärleksmums och en chai latte för mig idag!
Bebis har precis fått börja gå ut så hon bara njuter, hon kom inte in på hela dagen!

1 augusti 2011

Tja!
Har precis kommit hem från Karlstad, har varit in med katten igen till djursjukhuset så de tog bort tratten på henne och stygnen i benet, de kollade också där hon hade tappat så mycket päls men de hittade inget fel så förhoppningsvis kommer det ganska snart tillbaka.
Vet annars inte vad ja ska göra idag, kanske ska ut med båten med några vänner om de orkar vänta på mig så att säga :) ska käka lite först eftersom jag inte har ätit någon frukost.
Så nu ska jag ut i solen medan jag väntar på att maten ska bli klar :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus