Bikini

Bikinin jag beställde från H&M! :D Den passar perfekt och är jättefin! är så nöjd.

Thailand

Lägger upp lite fler bilder från Thailand! :)

70's

Har varit i skolan i onödan idag känns det som! Kom dit ungefär 9 och ställde upp våran vägg och fixade lite, sen ska vi inte ens redovisa vårat arbete idag?! utan imorgon.. fyyyyyy.
Menmen, har precis kommit hem nu typ och ska ta och fixa lite mat :) Lägger också in en bild på våran SÅ snygga vägg som jag och min grupp har gjort, haha. Och visst är dockan snygg? satte på ett huvud på en sån där provdocka så halsen blev lite lång.. HAHAHA!

Yoga

Sitter just nu på bussen på väg mot Grums. :) var på ett yoga pass förut med Isabelle, måste säga att det inte alls var som jag trodde... Mycket jobbigare! Men ändå var det väldigt lugnt, haha.
Det ska verkligen testas flera gånger :D efteråt fick jag dra runt på 3 tunga väskor eftersom jag drar till mamsen idag + att jag har en jävla träningsvärk i rumpa och ben sen bodypumpen igår.
Och vet ni vad jag ska göra när jag kommer hem? Jo, äta ananas! :D


Fick förresten en söt bild på issa nyss när hon somnade på bussen ;) slitsamt med yoga!


Pineapples

hehe, ojoj, kolla vad jag råååkade köpa med hem..

120129

Hej!
Helt slut i kroppen nu efter BodyPumpen, är nästan lite skakis i både armar och ben. Shit asså vad musklerna försvinner snabbt nu när jag varit sjuk och så.
Men efter träningen satt jag och Issa i bastun ett tag och tog det lugnt och bara njöt ända tills stängning typ, haha. Då traskade vi iväg till Subway och käkade en varsin 15cm :)
Men nu sitter jag hemma och ska sätta på en film innan jag lägger mig, har ju vanlig skoldag imorgon så jag börjar 08.40. Fast jag funderar på om jag borde gå till Konsum först, är så fruktansvärt suger på ananas idag igen, haha!

What doesn't kill you makes you stronger


Jag vill haaaa...


Varit i stan

Tog en promenad in till staden förut, kände att jag behövde röra lite på mig. Som alla andra gånger som jag är inne i stan så var jag in i några klädbutiker och kikade lite, övervägde om jag skulle köpa en väska eller inte men det blev ingen. Insåg att jag behöver spara på pengarna lite, haha.
Men istället köpte jag ytterligare en ananas som jag ska ha ikväll, haha känner mig så ful men jag verkligen älskar ananas, det och jordgubbar skulle jag lätt kunna leva på.
Nej nu ska jag plocka ihop i mitt rum och kolla på Harry Potter och hemligheternas kammare :D

Movie and pineapple

Har precis sett klart filmen "What's your number?" och käkat en skål med ananas!
Måste säga att filmen var såååååå bra och jag rekommenderar den starkt om man gillar komedi och romantik. åh! :D Sen kan jag ju rekommendera ananas också för det är såååå jävla gott!
Men jag är inte trött än, så jag funderar på att antingen dra på en gammal tecknad VHS eller någon annan gammal film som jag inte sett på länge, haha.
Fin fredag! Kan tillägga också att om exakt två veckor fyller jag äntligen hela 18 år!
Haha nej nu ska jag kolla mera film och ta på ansiktsmask, ha en superkväll alla! :D
Love

Shopping

Var ner till stan förut för att fördriva tiden lite, men fick med mig detta hem.. Haha typiskt mig :D
Men det är ju såna där "måste ha" grejer!


Fin detalj till sommaren

Hittade detta på en blogg för en liten stund sedan och funderar verkligen på att springa och köpa spets ganska snart, haha.
Lixom, hur snyggt skulle inte detta vara till sommaren? Billigt också om man redan har ett par jeans shorts eller vanliga jeans man kan klippa av. Så är det bara att sy på spetsen och man har ett par skitsnygga shorts till sommaren!

WANTIES


26 januari 2012

Tjolahopp!
Har precis ätit min egna sallad med räkor, avokado och ananas! :D Skitgott och nyttiiiiigt! Duktigt!
Idag har jag varit i skolan en timme för att rätta på arbetet som jag och min grupp har gjort. Efter det gick jag på stan en sväng, köpte med mig en ansiktstvätt och en ananans. Haha normal shopping.
Så imorgon blir det fredagsmys med ananas som godis!
Vid 4 mötte jag upp Isabelle på stan och vi gick runt i affärer, pratade och käkade och så :) mysigt! Sen när jag kom hem så åkte jag och min pappa direkt till IKEA och köpte bland annat en spegel, gardinstång och en förvaringslåda.
Men nu blir det film och ta det lugnt.. Har inge brottom till sängs idag, är ledig imorgon! så skönt!

Längtar tillbaka


Hello there my friends!

Sitter just nu i min säng och kollar på film. Är ganska trött i ben och mage efter träningen förut, sen gick jag raskt hem också. duktigt! Kändes riktigt bra att träna förut, körde inte på så mkt jag orkade idag eftersom det var ganska länge sedan jag tränade, så jag börjar med lite mjukare start.
Men nu sitter jag i min mjuka sköna säng med mjukiskläderna på! Blev så jävla sugen (eller är fortfarande) på ananas förut så ja höll på att dö! Färsk ananas skulle jag nog lätt kunna leva på om det inte vore för att tungan svider varje gång, haha! Men jag gick i alla fall till Konsum förut och dom hade ananas, men alla va ju typ mjuka.. asså vem fan vill ha en mjuk ananans?
Så det sket sig ju, köpte med en halvliter med jordgubbsglass som jag och pappa smaskade på. Var ju gott, men hade vart mycket bättre (och nyttigare) om det funnits ananas. hahaha världens undergång typ! menmen, jag får köpa det imorgon istället!
Snart blir jag ensam hemma också pappa drar till Lena och jag får njuta av ensamheten, forever alone! haha!
Imorgon blir det tyvärr skola för min del, måste göra lite ändringar på tidningen som jag och min grupp skrev. men det lär ju inte ta lång tid så jag är kanske i skolan från 10 till 12, lyxigt värre!
Efter det ska jag vänta på pappa, sen blir det IKEA för att köpa spegel till mitt rum. Om inte jag ska träna imorgon igen.
Bjuder på en typ 3 eller 4 år gammal sommarbild! Längtar efter sommaren!!!

Liten förändring

God morgon! Har gjort en liten förändring på bloggen, tyckte den skulle få lite ändringar för det blir så tråkigt annars :) Det blev ju inte världens finaste men det duger så länge! Idag är jag ledig som jag skrev igår, ligger just nu i sängen efter en god frukost och kollar på film. Ska ta en dusch om en liten stund och senare idag ska jag träna på SATS med Issa. Skönt att komma igång igen efter förkylningar och utlandsresan! Ha en bra dag!

19.30

Nu slår jag mig ner i sängen och drar på Jurassic Park med en skål färsk ananas!
Imorgon är jag ledig också så nu ska jag bara njuuuuuta! :D


Blev denna istället

Nu har jag köpt skinnjackan! :D
Men blev faktiskt inte den jag trodde först, den var jätte fin och så men såg inte helt lika bra ut på som denna jag köpte nu. Och priset var detsamma så det var ju inget att tänka över, haha. Dessutom är denna mycket snyggare i verklighet än på bilden!
Är jättenöjd! Denna kommer användas flitigt under vår/sommar!


24 januari 2012

God morgon!
Har varit vaken i en timme nu, men anledningen till de är ju att jag la mig tidigt igår :)
Idag börjar jag skolan 12.00 och det är då skööööönt! Är "ledig" från skolan jätte mycket nu pga arbetet inom Kultur- och stilhistoria som vi gör i skolan.
Men nu ska jag skriva ner det sista jag skulle göra sen är jag klar med det, ska plugga in det bara till mässan nästa vecka. :)

Spelas just nu:


Skinnjacka

Till våren blir det en skinnjacka! Jag har ju redan två men jag vill ha en som denna, lite mer som man kan ha på sommaren också :) Kostar bara 399:- och jag lär väll slå till ganska snart.. om den finns i butik vill säga!

Inte bara jag som är trött

Ligger en liten trött kissemiss i min fåtölj. Gosen! :) <3


Vårjackor


Stress!

Usch vad jag känner mig stressad, har ju två grejer att skriva om i kultur- och stilhistorian och jag har inte ens börjat med dom! om hur miljön förändrats och betydelsefula händelser under 70-talet. asså det går INTE att hita någonting.. vafan gör man?!

Örhängen

Köpt mig nya örhängen från SNÖ of Sweden idag :)
149:- från Erixons i Grums. Men köpte även ett 5-pack med svarta strumpbyxor!

"Dildoparty"

Eller vad säger man att det heter?
Har i alla fall varit på det idag hemma hos Isabelle, var mycket trevligt :)
Bjussar på lite bilder!

Grattis!

Grattis till fina Isabelle som fyller 18 år idag!

I like!

Detta är ju nästan ett måste till sommaren. Älskar också när bikinin är som en bh, bekvämast tycker jag :)
149:- för överdelen och 99:- för underdelen, lätt värt asså. Jag undrar bara när bikinis kommer ut i butik,. hm..
BESTÄLLD!

Make up


15 januari 2012

Hej!
Vaknade så sent som 10.35 idag, skönt att sova ut!
Proppade i mig lite frukost, startade en film och började med mitt skolarbete som jag nu har hållit på med i några timmar. Men jag har kommit en bit också så det känns ju ändå bra.
Arbetet lär vara det enda jag kommer hålla på med idag (bättre att få allt gjort) men jag kommer gå till skolans bibliotek imorgon för att hitta lite mer grejer eftersom jag inte kan hitta all text och bilder på internet. :)
Ja, har inte så mycket mer att skriva om.. Var hos farmor igår och firade henne, hon fyller 70 år på tisdag! Så vi käkade massa god mat och efterrätt och det finns ingen som är så bra på att laga mat och sånt som henne, jösses! :D Var där i ungefär 6 timmar så det var alltså trevligt!
Nej nu ska jag fortsätta med arbetet, ha de bra!

Thailand

Har inte ens skrivit om vad vi gjorde under de två veckorna i Thailand. Men om jag ska vara ärlig så så minns jag inte allt vi gjorde, kkänns knappt som vi har varit där faktiskt, känns overkligt på något sätt.
Men jag kan säga att denna resan var så mycker roligare än den senaste Thailandresan, inte så konstigt egentligen när vi var där bara i 5 dagar sist och nu 2 veckor. Vi har hunnit se oss mer omkring och gjort mer saker.
De första 8 dagarna var vi på ön Koh Samed, en otroligt vacker ö med grönblått klart vatten, vit strand som var som mjöl, klarblå himmel varje dag och roliga människor. Kan ju inte direkt påstå att det var den roligaste ön att vara på, blev lite långtråkigt ibland men det var skönt ändå.
Jag och Sofia låg nere vid stranden varje dag, lånade badmadrasser och flöt runt i vattnet och fick skön bränna, på kvällarna var vi på en bar där det fanns riktigt sköna människor, bland annat "Katt" som vi kallade honom, fast han heter egentligen Yoza (vet inte om det var med s eller z) och han var nog den skönaste människan som vi träffade där, vi spelade olika spel med honom och han vann JÄMT! Sen satt vi där och drack goda drinkar och åt massa god mat.
En av dagarna vi var där så åkte vi ut på en båttur som tog oss runt öarna som var runt om Koh Samed och gjorde några stopp ibland där man fick snorkla, såg en massa vackra fiskar nere i vattnet och häftiga växter osv. Sen fick vi stanna på en ö ett dag för lite mat och strandhäng. Riktigt härligt!
En annan dag åkte vi till en annan strand som fanns på ön där de hade eldshow. Den delen av ön var det lite mer fart i så de spelade massa bra musik och hade mer barer och underhållning, "Katt" hade ledigt den dagen så han följde med oss dit, jätte trevligt :)
När Henka och Robert skulle åka från ön (2 dagar innan oss) så tog Katt med oss till en lite finare resturang där de bara serverade färsk fisk, skaldjur osv, så jag åt räkor med nudlar och grönsaker, ganska gott faktiskt, men deras nudlar är lite.. ja va säger man.. slemmig? iaf den jag åt var som gelé typ, haha. När man satt och åt så var det på golvet vid ett glasbord, och under bordet var det öppet så man kunde se rätt ner i vattnet där det var fullt med olika fiskar. Så man dinglade med benen ner där och kunde kasta ner lite mat år fiskarna, haha.
Två dagar senare körde en båt oss till fastlandet så vi fick en taxi som tog oss till Jomtien, var faktiskt riktigt tråkigt att lämna Katt och dom andra som jobbade på baren på Koh Samed! Men vi kom fram till Jomtien efter ungefär 2 timmars bilfärd, asså jösses vilken trafik, bilarna är överallt och kör om andra på alla sidor.
Vi kom iaf fram tillslut och kom till vårat hotell så vi gick till våra rum och gjorde oss iordning. Sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. om vi gick någon stans eller var vid stranden eller poolen.. haha. Men jag vet iaf att stranden var inget att ha, inte alls lika bra som Koh Samed! Sanden var hårdare (det störde mig inte mycket) och det var massa små kryp där och parasoller och bord överallt så man hade knappt plats att ligga och sola någon stans! Havet var grummligare och det gjorde en inte så frestad att bada i faktiskt. Det var inte alls som för två år sen. Sen var Jomtien FULLT av ryssar, helt galet.. det hade blivit mer trafik också. Tråkigt!
Men vi spenderade våra dagar vid poolen där det var hur bra som helst, jättefin pool som var fräsh och där låg vi varje dag ungefär och solade och mådde gött!
Henka och Robert kom dit dagen efter vi kom dit (tror jag) så då blev det lite roligare också! Åkte bland annat till Pattaya några gånger och käkade på Big Horn, en resturang som hade skitgott kött! rekommenderas!! Ligger jättenära Mike's Shopping Mall också! Sen var bli bland annat till en GoKart bana också så Henka, Hasse och Robert körde, fegade mig faktiskt ur, haha. Så vi var där i dagar iaf och det var riktigt trevligt, träffade några norskar som vi hängde med. Var också till Nong Nooch som är en park där de har fina växter bland annat, fiskar och djur. Kollade bland annat på elefantshow, matade dom med bananer! haha söta! Sen så red vi elefant och blev fotograferade med tograr, fåglar osv.
Sista dagen så åkte vi ganska tidigt till Bangkok, ganska tråkig bilresa måste jag säga, och sen kändes det ju så tråkigt att det bara var tre dagar kvar! Så vi fick ett rum på 49:e våningen, ganska högt upp men det var ju 84 våningar på det hotellet. Så vi packa upp lite grejer och gick sen och käkade på hotellets resturang, såg också att ett nybyggt grannhotell brann, var lite läskigt faktiskt, speciellt när man såg  att det var byggarbetare på taket, men brandkåren släckte det i tid som tur var :)
Senare gick vi runt och kikade i stan, eller ja, det gjorde vi typ varje dag. Det fanns två riktigt stora shoppingcenter och ett lite mindre. De stora var bland annat MBK och Platinum som jag rekommenderar, båda är 7 våningar och har MASSVIS med kläder, elektronik osv. Vi käkade en hel del god mat och den sista dagen innan vi skulle till flygplatsen låg vi vid hotellets pool som är på 20:e våningen. I Bangkok är det ju disig himmel i princip hela tiden men det var skönt att bara va där och få lite sol på sig iaf.
Åkte till flugplatsen ungefär vid 9 och vi gick runt där några timmar innan planet gick, mådde inge vidare då, hade ont i nacken, huvudet, ryggen och var dödstrött så det såg väll ut som jag inte sovit på flera dygn.  Men med lite tigerbalsam och några värktabletter så blev det lite bättre iaf! Kom på planet sen och jag sov i 8 timmar av dom 11 vi åkte, så de sista 3 timmarna kollade jag på film och lyssnade på musik. Väl hemma i sverige kände jag verkligen hur deprimerande det var att komma tillbaka till verkligheten, till kylan.. fyfan, haha..
Jävlar vad jag har sktivit nu, men det var ungefär så det var på semestern.. tror jag iaf! haha! :D Men jag önskar faktiskt att jag hade kunnat stanna i MINST en vecka till.

Spelas just nu:


Inspiration


The body shop

Nu är jag hemkommen, men det har jag ju varit ett tag :)
Slutade skolan redan 10 i morse och då drog jag och Ottilia till biblioteken och kollade lite böcker som handlade om det vi behöver för att kunna göra våra uppgifter vi fick igår.
Efter att ha varit där i två timmar så drog vi och käkade sallad i Duvanhuset, räk- och avokado sallad ;) mums! Efter att vi hade ätit så gick vi till The body shop och kollade efter body lotion till mig, finns ju så många goda lukter där men slutligen fick jag med mig en hem som luktade mango, jättegott!
Gick hem sen och nu sitter jag och försöker arbeta lite mer på uppgifterna, söka lite fakta på internet osv.

Första dagen avklarad

Då var första skoldagen avklarad!
Vi samlades i aulan med Make-up, inredning och mode textil. Fick direkt en uppgift som ska vara inlämnat nästa onsdag, där vi bland annat ska skriva om olika årtal om frisyrer, inredning och allt.
Som tur är får vi jobba hemma så imorgon behöver jag bara gå på matten, sen slutar jag, då tar jag och Ottilia och drar till biblioteket för att leta böcker till vårat arbete. sen har jag skola på måndag och sen är jag "ledig" tills torsdag. ganska soft ändå!
Men idag har vi iaf pratat om det och i slutet av dagen kollade vi på en 2 timmar lång film. Ganska skönt som första dag, men nu börjar ju allvaret igen.
Så nu har jag precis kommit hem efter att ha varot på stan med Ottilia ett tag, letade efter ett par såna jeans som jag köpte här om dagen, men jag vill ha i svarta. tyvärr fanns inte min storlek, så jag får vänta tills dom får in dom igen :) Men nu har jag precis tryckt i mig pannkakor och ligger nu i mina sköna mjukisbyxor och kollar på film.
Hoppas eran dag har varit bra!

Hello there!

Har varit hemma en stund nu efter att ha varit hos Amanda med Sofi :)
Har haft det riktigt trevligt! Var först i stan med Issa och Sofi och käkade lunch på Waynes, pastasallad! alltid lika gott!
Sen drog Issa till Johanna och jag och Sofi åkte till Amanda, sen var vi där en stund, sen kilade jag hem och käka lite av pappas pannkakor, oslagbara! Och nu ligger jag här i min säng, stör mig på min hylla som inte sitter fast ordentligt i väggen. Mina böcker ligger på golvet och ser fula ut.. inte bra!
Men nu ska jag ära en liten kaka har jag tänkt, bakade faktiskt här om dagen, 10 på kvällen (y) Drar på en bra film också sen är kvällen räddad. Måste lägga mig i tid också så jag orkar upp till skolan imorgon... fyyyyyy!

10 januari 2012

God morgon god mooooooorgon!
En ny dag, sista dagen på lovet och sen börjar helvetet igen. orkar inte. åh.
Vet inte om det är nu eller nästa termin (antagligen denna bara för de) som vi kommer gå till 5 typ varje dag! asså fyfan, och förra terminen slutade vi som senast 12 på fredagar.
Vill inte gå frisör längre, vill inte gå ngt. usch. haha, negativa klubben, men jag är så fruktansvärt skoltrött och att få gå till 5 varje dag gör det ju inte bättre. Vad ser jag fram emot då? färga hår och sminka.. något mer? nej de tror jag inte. haha.
Jaja, det är imorgon iaf! kanske borde prata om vad jag ska göra idag?
Ska hjälpa pappa städa bort julen, sen kommer jag inte göra något alls. Lite senare ska jag träffa Isabelle en liten stund och senska jag leka med Sofi! :D Blir väll att gå på stan och tar en fika/lunch. mysigt!
Föresten, det känns som alla börjar skolan idag.. äre så eller?
bjuder på en nyvaken bild.. hahah

Jeans

Var med pappa till stan idag, skulle kolla efter lite rea på julsaker, vi har nämligen tänkt köpa julstjärnor att ha i fönstret som vi ska ha nästa år, haha.. men allt vi hittade var ett hjärta med små lampor i som man kan hänga i fönstret. Jättefint! :)
Annars så var jag in till Carlings och köpte mig ett par jeans, var mycket behövligt!
Mötte senare upp Issa och var med henne på stan, köpte mig ett linne och tre ringar.

8 januari 2012

Funderar på vad jag ska hitta på, har ju inget planerat idag..
kanske ska ta en tur ner till stan och kolla i affärer, så kan jag ju också passa på att gå ner.. känner att jag behöver röra på mig. På hemvägen kanske jag tar vägarna förbi solariumet och tar en 10 minutare :)
Men jag vet inte, affärerna stänger iaf om 3 timmar så jag har ju tid på mig. Vad ska jag annars göra hemma lixom? haha.

Går inte beskriva med ord

hur mycket jag saknar Thailand, eller utomlandsvärme över huvud taget.
Skulle kunna göra vad som helst just nu för att få höra att en resa är bokad till mig och någon/några just nu. Spelar ingen roll vart.. Gran Canaria, Thailand, Maldiverna, Cypern, Turkiet.. vart som helst!
Vill bara kunna dra på mig tunna kläder, kunna skita i precis allt hemma och bara lägga mig vid stranden, bara lixom lyssna på havets vågor och känna solens varma strålar mot huden. kände mig extremt deprimerad då vi landade på Arlanda på fredagen förra veckan, då hade jag lätt kunnat ta ett nytt plan och åka i ytterligare 10 timmar för att få va kvar i minst en vecka till iaf!
Nu vet jag ju inte när nästa resa kommer, med mamma och dom lär de inte bli något på ett tag och nu när jag blir 18 om ungefär en månad så lär jag nog få betala lite själv isf. Ska Issa och hennes familj utomlands? kanske.. får jag följa med? kan inte pappa åka utomlands? tydligen inte för hans flickvän vill inte flyga.. fan. va gör jag?
Gör mig rik så tar jag vilket plan som helst!
Vill utomlands NU! Vill tillbaka till värmen, landskapet, människorna.. åh!

7 januari 2012

Sitter i soffan och gäspar, fast jag vaknade 12 idag.
Var hos Mikaela igår med Issa och hade våran egna lilla julafton, vi käkade tacos, spelade sällskapsspel och hade jätte trevligt :) och Viola bara växer och växer, stora tjejen!
Jag och Issa kom inte därifrån förän vid 1 på natten och vi var hemma ungefär vid 2 fast vi somnade vid 3, haha sov riktigt gott iaf! 9 timmar var inte alls fel.
Så idag var vi med pappa till Bergvik och handlade mat (eftersom kylskåpet var HELT tomt haha) och då passade vi även på att kolla i affärer lite :D Är ju ite utplockat nu när det vart REA. Men jag köpte mig den randiga skjortan som jag visade i något inlägg nedan och ett par svarta tights. Kom hem sen och följde Issa en bit när hon skulle hem, och naturligtvis missade hon bussen. Asså dom där bussarna är ju helt störda nu när de bytt så dom inte går vid Åhlens och Residenstorget längre, iaf inte på helgerna. Men hennes mamma hämtade henne iaf :)
Så nu sitter jag ensam hemma eftersom pappa jobbar och kollar filmer som går på tv:n.
Ha en trevlig kväll alla!

Cabary

Idag har jag varit på Cabary med pappa och Lena.
Trodde faktiskt de skulle vara massa dåliga skämt som äldre skratta åt men jag hade fel.
det var faktiskt mycket bättre än jag trodde att det skulle vara, haha! :D Tror jag skrattade genom hela de två timmarna.

Snyggt


Idag har jag gått utanför dörren

och det var några dagar sedan.. igår låg jag med 39 grader feber och legat sjuk sen ett par dagar tillbaka,.
Har legat i sängen och vart sleten hela tiden men idag kände jag mig piggare så mamma kom och hämtade mig efter hon slutat jobbet och vi drog in till stan, skulle först hämta ut en ny Brecanyl som jag har mot min förkylningsastma men tydligen hade datumet gått ut i november, fyfan.
Sen gick vi och käkade, blev räk- och avokadosallad.. så gott!! efter det gick vi runt och letade skor, och jag hittade ett par tillslut :) Sen var jag inne på H&M en sväng sedan körde hon hem mig igen, på drygt en timme vart jag helt slut, känns lite frustrerande eftersom jag har lust att gå på stan, men kroppen ville tydligen inte det. Var in en snabbis på Konsum och köpte tidningar att läsa!
Så nu har jag parkerat i sängen och kollar på film, är redan trött.. haha hur ska detta gå? har lagt mig innan 10 typ varje dag och vaknat vid 7. Kommer inte bli svårt att komma upp till skolan om jag håller på såhär iallafall, haha.

Bilder från Thailand

Lägger in lite av bilderna jag tog i Thailand! Tillägger också att vi har haft det underbart och ön Koh Samed va fantastisk!







































Happy new year!

Gott nytt år får jag väll säga då! :)
Dock så började mitt nya år med en rejäl förkylning, så jag ligger i soffan men rejäl snuva och hosta.. Kul! Eller inte..
Fick kolla på alla fyrverkerier genom fönstret igår, haha.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus