New

Var ju till stan med Sofia här om dagen!
Kom inte hem tomhänt denna gången heller, haha.
Lägger in en bild där man ser det nya halsbandet, ringen, linnet och nagellacket! Köpte även mer men det visar någon annan dag!
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för riskettan! :)


SVT

hahaha älskar detta programmet..
Såg det för första gången igår och nu tänker jag kolla på dom första avsnittena! Rekommenderar!
Måndagar på SVT 21.00

Äntligen!

Nu ska jag äntligen komma igång med körkortet!
På torsdag 09.00 - 12.30 ska jag på riskettan och den 12 mars börjar jag med teorin.
detta blir spännande! haha, hoppas på att jag slipper köra en miljon gånger innan jag kan köra upp, men det ska nog inte vara några problem :D

Wish bone


Vart kan man köpa såna här halsband?

Mobilskal

Klickade hem två nya mobilskal från www.jbutiken.se! :)
Dessa kostade bara 149:-/st och sen får man 10% rabatt om man skriver "nylook" som rabattkod!
Superbraaa!

Soligt

Gud va fint det är nu.. alldeles soligt!
Var ute på balkongen nyss i någon minut för att ge skinnet lite solsken, jag vill ut, göra vad som helst, haha.. Kan nästan slå vad om att när jag blir bra till veckan så börjar det väll snöa igen. Nejdå :)
Men fan vad vår det börjar bli nu! :D fattas några mer + grader så börjar jag med skinnjacka och converse! Har längtat efter det så mycket nu, är så trött på vinterjackan och uggsen, haha!
Men nu sitter jag och kollar på Mamma Mia, har precis fått i mig lite fast mat. Mår mycket bättre idag! svullnaden och halsonten är nästan borta och jag känner mig piggare :D

WANTIES


24 februari 2012

Hej!
Mår lite lite bättre idag, tror inte att jag har någon feber iaf :)
Halsen gör inte lika ont men det känns fortfarande så ja äter helst flytande föda än, kan tillägga att jag fortfarande är sugen på tacos, haha.
Och idag gör jag precis samma sak som de två föregående dagarna: ligger i sängen och kollar på film. Väntar på att allt ska försvinna.
Jag som har sån lust att gå runt att kika i affärer idag, gå på bio eller käka ute elr ngt. Men det får jag vänta med, kanske nästa vecka om jag har tur?
Menmen, har inte så mycket att skriva om, händer ju absolut inget nu de senaste dagarna, haha xD
Ha det bra!

Pencilin

Jahapp, nu ska jag käka pencilin i 10 dagar, kul.
Var till VC idag och sköterskan där sa att det var den värsta halsen hon sett på länge (tur att jag åkte dit då!) och så tog hon ett stick i mitt finger.. haha det är fan värre än sprutor xD
Hon trodde först att jag hade körtelfeber men det hade jag inte, så kolla hon sånt där sänka eller vad det heter, asså jag vet ju egentligen inte va de innebär men man skulle tydligen ha 8.. Gissa vad jag hade/har?
Hela 205! myyyycket!
Fick pencilin utskrivet och blev typ beordrad att ta det så lugnt det bara går i minst 4 dagar, så ja.. det betyder ju bara en sak: uttråkad! Menmen, jag vill ju inte bli värre så jag får väll ladda hem massa filmer att glo på om jag inte kommer på någon annan stilla sysselsättning, hehe.
Så från och med idag blir det 1 tablett 3 gånger om dagen i 10 dagar då. Det kunde ha varit värre men detta förstör ju mitt sportlov lite.
Kan ju passa på att tala om vad jag gör nu också när jag ändå är inne i skrivandet. Har precis kommit hem. Efter att jag varit på vårdcentralen körde pappa mig till mamma eftersom han skulle jobba, så där låg jag lite halvdöd med hög feber och fick i mig lite yoghurt och kräm (första jag äter på hela dagen), tog alvedon och blev lite piggare, halv 10 kom pappa och vi drog hem till stan igen.. kul va? en MYCKET händelsefylld dag!
Längtar bara tills det värsta har gått bort så jag får tillbaka matlusten och kan äta fast mat. är så jäääääävla sugen på tacos.. hahahah!

Sugen på tatuering

Ska ju tatuera mig inom snar framtid, vet precis vad jag vill ha.
Ska bara få tummen ur röven och orka ta tag i det, funderar starkt på tatueringsstudion i Kil!

Min hals dödar mig

Har sovit lite mindre än sex timmar inatt, och allt på grund av min jävla hals!
Halsmandlarna är så tjocka så det är ofattbarn, det är jobbigt att prata, jag klarar inte av att hosta, jag kan varken drocka varm eller kallt utan att det river och ingen halstablett hjälper.
Vafan är detta? jag orkar inteeeeeee!
Kanske ska till vårdcentralen senare i eftermiddag eller imorgon,.

You shoot me down, but i won't fall. I'm titanium


Feber

Trodde jag bara började bli förkyld, men under skoldagen märkte jag att jag hade feber. INTE kul!
Det var ju inte länge sedan jag var sjuk med feber och allt, och nu kommer det igen. Men det är väll inte så konstigt när massa folk runt omkring är förkylda också.
Drog i alla fall hem vid 2 tiden så nu har jag legat i sängen sedan dess under mitt varma täcke, kollat på Linas Kvällsbok och en annan film.
Hoppas febern går över snart så jag kan komma igång igen! Orkar inte ligga hemma såhär!

Förkyld

Kul att vakna upp med halsont och en öm kropp..
Är hur sliten som helst, ändå sov jag lite mer än 8 timmar inatt. Men jaja, jag lär nog må lite bättre senare, får kämpa på :D


Inspiration


Dags att åka hem

Nu sitter jag och Issa i skot sköna stolar inne på Selma Spa och väntar på att mamma ska komma och hämtar oss :)
Har haft en skit rolig helg, har badat utomhus, badat bubbelpool, bastat och ätit god mat. Igår kväll var vi också till en krig här i Sunne där vi umgicks med två andra killar härifrån :)
Kan också säga att det gick åt mycket pengar inne på krogen, drygt 700:- haha vafan köpte jag?

Men nu är det dags att åka hem och imorgon börjar skolan igen! Trevligt!


Selma spa

Min och issas present! En helg på Selma spa, nu ska vi unna oss lyx :D


Presenter


Ute och går


Shopping

BIKBOK, 49:-
BIKBOK, 99:-
AKADEMIBOKHANDELN, 79:-

Kort skoldag

Idag var inte skolan lång, började 08.40 och slutade 10.05 :)
Så jag och Sofi drog in till stan och käkade på Subway, sen kollade vi runt i affärer och jag åker inte hem tomhänt denna gången heller, haha fan.
Visar sen när jag kommer hem vad jag har köpt :)
Just nu sitter jag på bussen påväg hem, ska ta det lugnt och se efter om det är något mer som behöver göras inför ikväll. Annars har jag tänkt ta mig en promenad i det fina vädret :D


19.25

Har precis kommit hem från Säffle!
Var dit med mamma till Snåljåpen och fick ut lite pengar - hela 370:- haha. Sen var vi också till Konsum och handlade grejer till på fredag, så imorgon blir det massa bakning :D
Så nu är jag hemma och har precis satt på filmen Osmosis Jones, var länge sedan jag såg den! Ska snart upp och skära lite färsk ananas sen blir det lite plugg och efter det sängen!

15 januari 2012

Hallå där!
Fan vilken härlig morgon! Dels så börjar jag sent idag (10.30) så jag har fått sovmorgon, och så skiner solen ute och det är såååååå skönt! :D
Blir så pigg och glad när solen skiner, skulle lätt kunna sitta ute hela dagen om det fortsätter vara soligt.

Nog om det, tre lektioner har jag idag som inte är så långa. Efter det blir det träning med Ottilia och Sofi, sen blir jag upphämtad av min mamma så drar vi till Säffle för att kolla om jag fått några pengar för kläder jag skänkt bort :) och efter det... Handla grejer och sånt tills fredag då det kommer folk hem till mig för att fira att jag fyllt 18! Så imorgon ska jag och mamsen baka, haha!


Dagens outfit


Sunglasses

Efter skolan idag sprang jag förbi GinaTricot och kollade lite, som vanligt kom jag inte hem tomhänt!
Köpte mig ett par solglasögon :) bara 59:-
kan tillägga att dom är MYCKET snyggare i verkligheten!

Just nu


Ensam hemma

Nu är jag ensam hemma efter att pappa har åkt till jobbet. Riktigt skönt faktiskt!
Blev ingen träning idag eftersom ingen ville följa med, haha.. och jag hatar att träna pass ensam. så idag har jag bara varit hemma och slappat, varit till IKEA och handlat.
Så nu blir det film och en dusch!

12 februari 2012

God morgon!
Sovit gott? Det har jag iaf!
Idag har jag inte så mycket inplanerat, bara att när pappa vaknar ska vi åka till IKEA en snabbis och köpa en grej, sen snabbt in till stan och kolla lite.
Sen vid 16.30 börjar Bodypumpen, och jag hoppas att någon vill följa med mig dit?! haha.
Annars ska jag inte göra så mycket idag, Blir ju en ganska tidig kväll eftersom en ny vecka börjar och det är lika med skola, usch fyfaaaaan.
Menmen, jag ska bli firad av farmor och dom imorgon iaf så det blir ju roligt! Tråkigt bara att jag missar yogan!

Födelsedagspresent

Fick denna "ljuslyktan" av Lena, Ida och Jonatan igår!
Det var ju också precis vad jag ville ha! :D Men jag kommer nog köpa fler såna för det behövs lite större grejer på den hyllan.


WANTIES


11 februari 2012

Nu är min födelsedag över då!
Men måste säga att jag var sjukt nöjd med min dag igår! :) Umgås med vänner på dagen, på kvällen middag med pappa, Lena, Ida och Jonatan. och senare dra ut med Issa, Mikaela och tre vänner till Mikaela. Hade så jävla kul igår kväll! förfestade hos Mikaelas kompis Josefine som också bor på herrhagen, senare drog vi till Tempel och dansade loss ända tills stängningen! :D
Är så nöjd med min dag!
Har dock inga bilder från igår, de hade jag inte tid med, haha!

18 år!

Ja då var man ett år äldre då! :D
Idag fyller jag hela 18 år och har fått massa gratulationer. Ikväll väntar middag ute med pappa, Lena och hennes barn och efter det utgång med Issa och Mikaela!


Brunett

Borde jag?


Trendsättare

Känner lite att jag har skapat en trend i klassen ;)
skorna jag köpte förra veckan blev väldigt populära i min klass, alla kommenterar att de är snygga och vill ha såna. Redan två som köpt såna skor den jag började använda mina. hihi.
hahaha vet inte om jag skapa trenden men de känns ju kul att säga så, haha :D

8 februari 2012

Två dagar kvar till min 18 årsdag! Fan va fort allt går, kändes som de inte va länge sen jag fyllde 15, hahah.
Menmen, jag blir myndig, får göra nästan vad jag vill.. känns skönt!
Idag har det varit en ovärd skoldag, jag har skrivit det många gånger förr men nu menar jag det verkligen! Började 08.40, hade naturkunskap till 10.20 och sen så hade jag håltimme till 13.15 för att svenskan och engelskan var inställd! fyyyyy.. och sista lektionen var matte B och det är ju dumt att missa.. var INTE roligt att sitta i klassens skåprum och göra ingenting, plugga lite. Läste en engelsk novell som var gaaanska wierd!
menmen, klarade av matten, så jag och Ottilia drog till SATS på Färjestad och gymmade i 1,5 timme. Tredje dagen i rad som jag gymmar nu, men jag gillar de, känns skönt och jag känner mig stolt! Men nu blir det nog ingen träning förens på söndag! Imorgon kommer nog farmor m.m och firar mig, på fredag blir det utgång + födelsedag och på lördag lär jag säkert ligga hemma och skräpa ;P
Men sen på söndag drar jag igång med bodypump, följt av yoga på måndag!
Men nu ska jag sätta på en film, läsa modetidning och kaaaaanske äta ananas.. hehe. Blir nog att ha en ansiktsmask också för att lyxa till det lite extra!

Jag är så dum...

Åh va trött jag blir på mig själv ibland..
Skaffade virusskydd till min "nya" dator, installerade och va så glad.. haha. Trodde att nyckelkoden gällde för 2 datorer så jag installerade det på den andra gamla också. Grejen var ju den att skyddet försvann på den nya och gick inte att få tillbaka..
Sitter nu och dumförklarar mig själv, pappa får ringa Comhem imorgon och be om ett nytt... då blir det ju dubbla priset, hehe.

Just nu:


Time to sleep

Är så trött så ögonen nästan svider, imorgon väntar en låååång tråkig dag i skolan, haha. men efteråt blir det träning på SATS med fina vänner och det kör vi tummen upp för! :)
Sov gott alla!


6 februari 2012

Hallå där!
Har haft en riktigt soft dag idag! Började 08.40 och slutade 10.40 pga Kultur- och Stilhistorian. Så jag drog direkt till SATS och gick på rullbandet ett tag och crosstrainern, bara för att få röra lite på mig :)
Drog sen hem till pappa eftersom jag ska vara här nu under veckan, skönt att vara i stan :D fast det tråkiga är ju att skolan kommer att bli som vanligt från och med imorgon, alltså går jag till 4 på eftermiddan, fyfan.. haha.
Men nu har jag nyss kommit hem från Konsum, köpte ett paket med vindruvor :) Så nu blir det att kolla på film och ta det lugnt, ska snart hoppa in i duschen också och sen ikväll ska jag träffa Sofi!

Ingen träning

Blir ingen träning idag, Issas mamma kommer inte ha passet så om jag tar bussen så kommer de ju kosta och sen kommer jag få vänta länge innan träningen börjar, samma när jag ska hem.
Tråkigt!
Menmen, så är det. Får ta en timmes prommenad lite senare istället! :)

5 februari 2012

Hej!
Har precis kommit hem efter att ha övningskört med mamma in till Karlstad :)
Haha, vi åkte redan vid kvart i 11 och drog till IKEA, köpte fler vita galgar, några ljus, påslakan och krokar till rummet. Tyckte jag var väldigt duktig idag när jag körde, snart dags att ta körkort?!
Men nu har jag precis kommit hem och ska skriva det sista på hemtentan. Asså jösses vad tid detta har tagit för mig, har hållit på från torsdag tills nu.
Menmen, lite senare drar jag in till stan med Issa och hennes mamma, möter upp Ottilia och sen blir det Bodypump!

En tur till stan

Tog 11 bussen till stan i morse med Sofia, blev lite shopping :D

Jeansväst, GinaTricot 199:-



Skor, Skopunkten 349:-




Sjal, GinaTricot 79:-




Halsband, GinaTricot 149:-



Tacos

Har precis käkat tacos så nu är jag mätt! Ska sitta och jäsa ett litet tag till innan jag och mamma tar en promenad :)
Sen när jag kommer tillbaka blir det ananas!

Mums!

Har precis gjort en smoothie av frysta hallon, kiwi och yoghurt :D
Supergott!


3 februari 2012

God morgon!
Hoppas alla sovit gott! Det har jag.
Vaknade 8 i morse och låg och kollade på tv ett tag, käkade frukost och nu ska jag snart ut och gå en sväng :)
Är riktigt kallt ute idag, -16 tror jag det var? brrrr..
När jag kommer hem sen blir det att sätta igång med hemtentan igen!

WANTIES


The dark knight

Sitter nu i sängen i min Ziperall och kollar på filmen The dark knight som går på kanal 6, är inte direkt favoritfilmen men den går att se på och är ett bra tidsfördriv!
Annars har jag precis käkat en skål med ananans idag igen och försöker skriva lite mer på hemtentan. Jobbar jag på bra imorgon så lär jag bli klar och slipper oroa mig något mer över Kultur- och Stilhistorian :) Måste också skriva lite i loggboken vi fick med oss också så lärarna blir nöjda.
Kan också meddela att energimassagen förut var riktigt skön och avslappnande och att jag har nu läst hälften ur min bok!

Tatuering

Sitter nu på bussen efter att ha varit med Issa till Skin Deep. Idag har hon nämligen tatuerat sig och det blev jätte fint! Tog ca 1 timme och den sitter på hennes revben, så hon gjorde lite grimaser ibland ;)
Har själv fått lite idéer om vad jag själv ska tatuera när jag väl blir 18!


120202

Tja!
Fint väder idag! ellerhur? Funderar faktiskt på att ta en promenad innan jag tar bussen in till stan sen :)
Vaknade vid 9 i morse och började direkt med hemtentan som ska vara inlämnad på måndag. Den var inte så svår som jag trodde men jag behöver nog ta lite hjälp av mamma faktisktm haha.
Har också börjat läsa boken "Hungrig" och fan va den är bra, redan från början! Har snart läst halva boken redan, fast den är inte så jätte tjock direkt.
Vid 3 tar jag direktbussen in till stan och träffar Issa, ska med henne när hon tatuerar sig idag! Spännande att se hur den blir :D Senare vid halv 7 ska jag och mamma på enegimassage, spännande!

HUNGRIG

Köpte en bok här om dagen som heter Hungrig, handlar om om modell som berätar från sitt liv när hon var suersmal tills idag när hon är en kurvig modell.
Den ska tydligen vara väldigt bra, hoppas det! Ska nog börja läsa den sen innan jag ska sova :) Jag verkligen älskar såna här böcker.. mode och liknande. Läste ju boken "Modellsommar" för ett bra tag sen och den var också fruktansvärt bra! Andra favoriter är bland annat Sofi Fahrmans böcker, Carolina Gynnings böcker, Fashionista och boken "Bakom stängda dörrar"!

Top Model Sverige

Någon mer än jag som kollade på Top Model Sverige igår?
Tyckte faktiskt det verkade intressant, inte lika bra som det amerikanska men sevärt iallafall :) Så nu blir det att följa det på tisdagkvällarna 20.00 på TV3.
Ska bli intressant och se vilka som går vidare, för det finns ju många tjejer som verkligen är riktigt snygga! Hoppas programmet fortsätter vara bra!

På bussen

Sitter nu på bussen som precis börjat rulla, nu ska jag äntligen hem :)
Hade ju redovisning med min grupp inför lärarna idag mitt i centralhallen i skola , gick faktiskt bra men tappade bort mig lite i slutet av allt, haha.. Men det gör väll inget? :D

Vid 14.00 drog jag och Ottilia till SATS på Färjestad och tränade ett par timmar, blev 40 minuter på crosstrainer och sen styrka. Det var riktigt skönt att träna idag, men nu blir det nog inget mer förän på söndag när det är bodypump :)

Så nu när jag kommer hem ska jag ta en skön dusch, sen dra på en ansiktsmask och kanske käka ananas (idag igen...) haha. Men kanske sparar den till imorgon, är ju ledig då ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus