Kvällens outfit

Utgång ikväll med min goa klasskompis som fyller 18 år!
inviger min nya skjorta med bara axlar!


Fredagsgodis

Var hos mormor och morfar förut efter skolan och käkade mormors såååå goda köttfärssoppa! mums!
var där i ett par timmar och när jag skulle hem fick jag med mig ett påskägg fyllt med godis, haha gulligt!
Så nu har jag något att käka på under resten av min fredag :D

WANTIES - GinaTricot


29 mars 2012

Tja!
Sitter på bussen på väg hem nu och har hörlurarna på högsta volym så jag inte somnar, haha! Är så jävla trött, fast det brukar jag alltid blir när jag åker buss typ.
Men när jag kommer hem blir det att plugga mer teori, ska fan kunna boken utantill typ!


with every heartbeat

ÄNTLIGEN!!
Nu sitter äntligen tatueringen på plats! :D 15.00 var jag inne på Fisheye och det tog typ ara 20 min att göra den, gjorde inte heller sådär jätteont direkt.
Jag är jättenöjd!

Fullt upp typ!

Sorry för dålig uppdatering! men jag har faktiskt haft fullt upp, väldigt lite tid med datorn. Men nu så är jag igång igen! :)
Sitter just nu i min säng efter att ha gjort tre "senilkedjor" som mina vänner vill ha till solglajjorna,  två i guld och en i solver. sen så har jag fixat lite med denna kakförsäljningen klassen nyss haft (haha jag är ekonomiansvarig) och skrivit i lite nödvändiga grejer, så nu är jag äntligen klar med det och ska börja plugga naturkunskap!
Har prov imorgon om energi, kärnkraftverk och sån skit, inte det absolut roligaste men jag har faktiskt inga problem med att lära in sånt för jag är på något sätt lite intresserad om liknande, haha. Naturkunskap har jag alltid gillat!
Juste! innan jag glömmer att skriva detta, gissa vad jag låste i en hälsotidning i salongen?!
Shopping är sunt och bra för kroppen! Gud! Har alltid känt på mig något sånt ;) Så efter skolan tänkte jag vara sund och förebygga demens och allt vad det stod, så jag shoppade faktiskt! (igen! haha)
Köpte den snygga vita skjortan från GinaTricot, den med öppna axlar, gud den är sååååå fin!

God morgon!

Ja då är det måndag igen och en ny skolvecka väntar! Usch.. Haha.
Men jag har ändå tur som ska till tandläkaren 08.20 så jag kommer nog inte till skolan förän vid halv 11 ungefär :)
Så efter skolan så ska jag på min SISTA teorilektion idag, och det känns skönt, ett steg närmare körkort!
Så ikväll när jag kommer hem vid 8 så det jag till Issa och kollar på 30 grader i februari! :D
Hoppas ni får en bra dag!


GinaTricots Lookbook

Så jäkla snyggt och inspirerande!
Men jämför man Gina med nu och för några år sedan så är det ju verkligen STOR skillnad på deras kläder (beror ju också på vad som är trendigt också såklart!) men jag tycker att deras kläder nu är så jäkla mycket snyggare!
Jösses! Lånade lite bilder från deras lookbook, så snyyyyyyyyyggt!
Love it!

TIPS!

Tips på en blogg som jag brukar kika in på ganska ofta!
Svettlukt.se - en tjej som heter Bea som tipsar om bra viktnedgångar, träningar, bra mat och mycket mer!
Rekommenderar denna bloggen starkt för de som vill ha en del tips för att få en snyggare hälsosammare kropp! :)
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg



WILD SPIRIT

Denna har jag glömt att visa!
gjorde trycket på bilden i skolan, tog inspiration från KanDee, skar ut och tryckte. Från början var det meningen att linnet skulle vara helt vitt men jag var lite klumpig och glömde ha skydd mellan bak- och framsidan så det gick igenom!
Fick den smarta iden att jag kunde färga baksidan svart, så det gjorde jag + att jag gjorde linnet lite större på bredden då jag använde mig av svart transparent tyg som jag satte på sidorna.
Tadaaaaa! Ett helt egendesignat linne och jag är verkligen nöjd!
Vad tycker ni?


100% party

Yesbox! Igår var jag och tre vänner till på 100% party i Nöjesfabriken!
Johanna fyllde år i början på veckan så detta var premiären för henne! :D och kvällen blev mycket lyckad, blev inte så mycket alkohol för min del men dansade gjorde jag iaf! Jag är nästan lite öm i fötterna idag, haha!
Men jag hade riktigt roligt iaf! Nu vet ni det. Jag hoppas ni också hade en bra kväll igår!
(haha jag hoppas ingen tar åt sig när jag pekar finger på ena bilden nedan!)


Kasernhöjden Quality Outlet

Har precis kommit hem efter att ha varit på Outlet med pappa, Lena och Ida :) fanns massa fint där, hittade ett par cheap monday jeans som va så fina men min storlek fanns inte :(
Men jag fick i alla fall med mig ett par vita converse hem :D så nu har jag två par, men dom kostade ju bara 499:- och pappa betalade så det är ju bra!


Shoppade loss lite

Det gick inte att undgå haha ;)


Oh, I loooove that jacket!

hur snygg är den inte?!
men jag vill inte punga ut 1900 spänn tyvärr.. haha.

Första körlektionen avklarad!

Ja då var första körlektionen avklarad! Var gaaanska nervös under tiden, men killen jag körde med var hur skön som helst så det gick bara bättre och bättre! :D
Tog en dubbellektion så jag körde i 70 min men det kändes fan som 30. Men det var mycket lärorikt och många grejer att tänka på samtidigt som man inte tänkt på sedan, och jag klarade att fickparkera på första försöket! Måste säga att jag nog aldrig varit så stolt över mig själv! haha.
Så nästa dubbellektion blir onsdag den 4/4 07.00 på morgonen, haha får se hur det går, lär ju vara helt död!

Lite TV nörd sådär

Känner att jag kollar mer och mer på tv, haha.
Kollade nästan aldrig förr men nu hittar jag massa program som jag känner att jag verkligen MÅSTE följa. Bland annat 30 grader i februari som jag rekommenderar starkt! Det programmet går på måndagar klockan 21.00. Tisdagar 20.00 går Top Model Sverige och onsdagar Grey's Anatomy.
Sånt jag verkligen MÅSTE kolla på såhär på kvällarna, känner mig gött nördig. Och ibland när jag får tillfällen så kollar jag gärna på Äntligen hemma, lixom vafan blir det egentligen?
Men men, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy sen blir det sängen! :)
God natt på er!

Bokat tatueringstid!

Nu har jag äntligen bokat tatueringstid! Så nästa onsdag 15.00 så ska jag gadda mig :D
Men nu har jag i alla fall precis kommit hem från min fjärde teorilektion och ska sätta mig framför tv:n och ska käka våfflor, jordgubbar och till det ett glas granatäpplejuice. :)

 


Nytt i garderoben

Slutade skolan redan 11.30 idag, så jävla soft! SÅ jag drog med Ottilia (som ÄNTLIGEN blivit frisk nu) in till stan och vi kikade runt lite i affärer. Fick med mig denna snyggingen hem, så jävla fin! Känner att jag behöver lite färg i min garderob och det blev en puderrosa transparent armlös skjorta, perfekt till sommaren!
Och på tal om sommar, idag kändes det riktigt somrigt ute! Solen sken och det fanns inte ett ända moln på himlen, så jag passade på att bara sitta i linne och njuta medan Ottilia väntade på bussen.
Fan vad jag älskar vår och sommar!

120320

Oj, jag och vovven somnade i någon timme.. kände att det resulterade att jag blev jääävligt slö!
haha men nu har jag precis käkat pappas goda grönsaksblandning stekt med bacon och kalkon och ska ta mig en rask promenix till gymmen och bränna kalorier!
Seeya!

Ledig dag

Visst är lediga dagar underbara? Bara vakna upp utan att klockan ringer och man kan ligga och dra sig hur länge som helst! men ändå vaknade jag jämt efter 7 imorse, haha men så är det när man inte behöver så mycket sömn :) jag sover vanligtvis mellan 6-8 timmar varje natt, men det är jag väll inte ensam om?
Har annars inte så mycket planerat idag, Lenas lilla vovve Freja är här just nu då jag och pappa är "barnvakt" åt henne medan Lena jobbar. Gud, hon är så mysig! Vill ha en egen hund!
Vid 4 tar jag en pw till SATS och gymmar lite, ska ta en redig omgång på crosstrainern innan jag ska på BodyBalance. Tänkte först gå på Shape också, men det kan jag ta nästa vecka då jag kanske får en vän med mig dit också :) Kanske borde jobba på att få en snygg kropp till beach 2012.. hinner jag tro?
Men jag ska verkligen skärpa mig nu, och det har jag sagt SÅ många gånger men nu menar jag det verkligen och tänker hålla det!
Wish me luck!
Nu ska jag lägga ansiktsmask och slappa lite innan jag drar sen,. Ha det bra!
Love ♥
Ska nog också boka tatuering snart, imorgon skulle jag tro! Gud så kul! Då blir det denna!

Tröjan du hatar...


19 mars 2012

Hej där!
Känner att jag är väääldigt dålig på att uppdatera bloggen! Har inte haft så mycket tid känner jag, har haft mycket plugg osv :)
Är nästan precis hemkommen från skolan men snart kommer min kära mor med mina grejer sen kör hon mig till körskolan, detta kommer bli min tredje teorilektion och har sedan bara två kvar! Och på fredag blir min första övningskörning med lärare, och ska jag vara ärlig så är jag lite nervös för det! Är ju så van att ha mamma eller pappa brevid mig, men jag vill bara ha allt gjort så jag kan få det efterlängtade körkortet!
Annars har jag inget speciellt att skriva om, är ledig imorgon vilket ska bli riktigt skönt. Tror jag kommer dra mig till gymmet och vara där någon timme och förhoppningsvis går det något roligt pass :)

WANTIES


Jeans shorts


Karlstads trafikskola

Sitter just nu inne på Karlstads trafikskola och väntar på att teorilektionen ska börja :)
Detta är min andra gång så efter denna lektionen har jag bara tre kvar. Och nästa fredag blir det att köra med lärare också! Spännande!


Drar snart och tränar

om ungefär en timme drar jag ner till SATS för att gymma någon timme, blir nog ingen Bodypump idag. Men konditionen behöver förbättras!
Nu tänker jag fan inte bli sjuk på länge så jag kan träna och hålla igång för att nå mina mål! :)

GranCanaria 2010

Känner att jag måste fördriva min tid lite, så gjorde en ny kategori som heter GranCanaria 2010!
Vet faktiskt inte varför jag aldrig skrivit om den resan.. står inget speciellt om den i min förra blogg heller. Men jag kan ju faktiskt berätta lite kortfattat.
Vi åkte den 23 eller 24 november 2010, jag var där med Isabelle och hennes familj och några kompisar med dom. Vi var på Puerto Rico under hela den veckan vi var där. Kan säga att det var en jävligt härlig semester med massa sol, bad, fest och bara chill... så som en semester ska vara! bland annat så "vandrade" vi i MasPalomas (stavning?) öknen, shoppade loss och gick till olika stränder som fanns där. Och så firade vi Yvonne där också som fyllde 40 år! :)
Sen vet ja inte om de va så mycket mer, en vecka är ju inte så länge så tiden räcker ju knappt, haha!
Precis kommit till hotellet och får en liten kompis



Promenad längs stranden







Utsikt



Utsikt från balkongen på kvällen



Shoppingcenter på kvällen






Shopping







Påväg till stranden




Stranden




Hela gänget!




Ute på Yvvas födelsedag!



Är ute och går, börjar spöregna som fan och jag kan lova att det inte var att leka med!




Utekväll hela gänget!




Solnedgång

11 mars 2012

God morgon!
Har varit uppe sen 8 ungefär så jag är inte direkt nyvaken, haha..
men fan, det är redan söndag och imorgon är det skola igen, suck! Har ett prov imorgon också och jag har inte ens pluggat på det (oops). Men vi får se hur det går med det!
Idag har jag inget speciellt planerat, ska till SATS och träna Bodypump om någon vill följa med mig, annars blir det massa träning till veckan! :)
Kanske tar en liten promenad senare!

I like


The big bag

Glömde tala om att jag köpte YTTERLIGARE en väska här om dagen, hehe. Typiskt mig, men jag ville så gärna ha den!
Det är så himla snyggt med stora väskor!
Den ser inte så jätte stor ut på bilden, men i verkligheten så är den betydligt större :)
350:- från Åhléns.


Lugn helg

Hallå!
Uppdaterar jävligt dåligt märker jag, haha! men men, så kan det vara.
Denna helgen är jag hemma i alla fall, ingen utgång eller något. Igår var jag och köpte godis, låg i soffan och kolla på tv och bara tog det lugnt. Samma blir det idag fast utan godis då :)
Har varit in till stan idag också, var så fint väder så jag både gick dit och tillbaka hem, så jävla skönt med sol och lite mer värme! Köpte mig iaf en grå hoodie.. då blev jag 350:- fattigare, men de gör väll inget. Senare kom pappa och Lena och hämtade upp mig, så åkte vi till min farmor och var där ungefär 3 timmar, fikade, satt och pratade, lekte och myste med Lenas mysvovve Freja.
Sen dess har jag varit hemma :) Ska försöka komma igång med arbetet om Koreakriget som ska vara inlämnat på tosdag, haha typiskt mig att jag ska spara det tills in i det sista, känner mig ganska stressad, haha..
Nej nu har jag faktiskt inget mer att skriva om,.
Hoppas alla får en trevlig kväll!
Love

KONY 2012

Borde verkligen ses! Är så hemskt vad så många barn råkar ut för i andra länder...
Man blir verkligen helt ställd när man ser detta, inser hur illa det verkligen är på en del ställen och hur jävla bra vi egentligen har det.
Jag är glad över att det finns människor som verkligen brinner för att hjälpa dessa barn!

Lite shopping!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus