Äppelkaka

Äppelkakan jag gjorde förut, ser lite ful ut på bilden med den fula formen, haha men den luktar dröööööööm! Nu väntar jag på mamma och Hasse som kommer snart (hoppas jag) för nu har jag inte käkat den 11 i morse :P

Underbar dag

Har varit en underbar dag, myyyyycket sol och varmt! (fast just nu är det molnigt och för en liten stund sen regnade det)
Jag och Issa var nere vid stranden i någon timme först och pressade lite innan vi åkte hem till henne så hon skulle få käka lite. Efter det åkte vi ner till en annan badplats och träffade Josefine och Emil, så där tog vi oss ett varsit glas vitt och låg och hade trevligt i solen med bra musik :)
Vid 4 åkte jag och Issa hem eftersom hon ska jobba idag mellan 17-22.. Så när jag lämnade av henne åkte jag hem, dammsög hela huset och just nu ligger jag och tar det lite lugnt, ska börja baka min äppelkaka nu som jag ska bjuda mamma och Hasse på ikväll när dom kommer hem :)
Så ska jag bestämma med Issas mamma om när jag kan följa med till Göteborg, eftersom dom ska boka hotell idag. Stämde lite dumt med lediga dagar och sånt, för när hennes mamma kunde bli med så kunde inte jag men det hoppas jag vi löser på något sätt.
Men nu ska jag börja på äppelkakan! Ha de!

The beach

Hallö!
Snart drar jag och en vän till stranden och pressar lite :)
Hon ska jobba vid 5 så då drar jag hem och städar, det är säkrast nu när mamma och Hasse kommer hem ikväll, så tänkte jag baka en äppelkaka som ja ska bjuda på :D Gud va snäll jag är!
see ya!

Never mind I'll find someone like you


Night swim

Jobbade över lite förut, kom hem jämt innan 9 ist men det gjorde absolut ingenting :)
Duschade och tog mig något litet att äta innan jag drog iväg för att träffa Emil och Issa, blev inge grillning men istället satt vi och pratade och käkade melon och vindruvor, sen åkte vi ner till stranden så Issa och Emil fick bada, haha.
Mysigt med natt dopp!

Jobb

Drar iväg och jobbar vid 17.00 men blir ett kort pass idag, bara 3 timmar!
Perfekt!
Slutar vid 20 och då drar ja hem och gör mig iordning snabbt och drar sen och grillar med några vänner :)

Utomlands dag 8

Australien 27/12-09
Jag vaknade klockan 10 och gick upp och käkade frukost med dom andra, efter det duschade jag, men grejer var att deras badrumsdörr gick inte att stänga helt, så den stod hela tiden på glänt, OLÅST! Inte så kul...
Senare tog vi en buss in till "stan" och tog tåget till Melbourne City. Vi gick runt där och det tog ett bra tag innan vi hittade ett shoppingcentrum, men väl där inne fanns det en massa butiker med snygga kläder och det var julrea dessutom! :)
Känns lite gött att kunna köpa kläder som inte ens finns i Sverige och så är det ju lite roligare att gå runt i storstaden bland alla märkesaffärer och känna sig präktig ;) haha nejdå..
Vi kom hem senare, jag hade fullt med kassar med kläder. Vi käkade god mat och fick fruktsallad med glass till efterrätt, mumsigt! Sedan satt vi och lyssnade på Inga-Britt när hon berättade om sin ungdom och minnen med Hasse, haha intressant!
Gjorde inte så mycket mer den dagen, packade ordning lite i väskan för att göra mer plats till ännu mer kläder :D

Wanties - H&M


30 Juli 2011

Tja!
Har inte sovit värst mycket inatt, var ju ute igårkväll. Skulle på "göbbkväll" med några killkompisar och Isabelle men det blev tyvärr inte av, istället drog vi till hennes farfar och drack å pratade på deras balkong.
Issas brorsa kom och hämtade oss vid halv 3 på natten och körde hem oss, snäll han! Och när jag kom hem blev ja plötsligt pigg och satt uppe och kollade film tills klockan var 5 på mogonen, härligt!
Så vaknade jag 10.15 i morse så jag har sovit ungefär 5 timmar, så jag kommer nog vara ganska trött tidigt ikväll :)
Tränade ju igår också, väldigt duktigt gjort! Vi var på KMTI i ungeför 2 timmar och tränade, sprang på löpband, tränade ben, mage, armar.. kändes riktigt härligt efter!
Får se vad som händer idag, ska bara ligga och slappa ett tag nu framför en bra film :)

29 Juli 2011

God morgon!
Vaknade för en liten stund sen, så ja har käkad frukost och håller på att packa för den kommande dagen. Klockan 2 ska jag och Isabelle in till Karlstad och träna i ett par timmar, haha behöver verkligen komma igång, men när skolan börjar ska jag börja träna på SATS! :)
Men efter vi har tränat ska vi dra runt på stan lite, kolla affärer, lämna in lönecheck osv. Sen ikväll ska vi på göbbkväll hos några killkompisar :) Ska bli roligt! Men tar 2 bussen hem från stan inatt.
Får se bara hur det går med min tå och converse ikväll, haha :P

Min dag:

Ska berätta lite om min dag som både vart bra och dålig!
Vaknade, allt var bra.. jag och Issa drog ner till stranden i några timmar, sen åkte vi hem till henne och började kolla på filmen The blind side, vi kollade inte klart på hela så det gör vi en annan dag :)
Sen åkte hon och jobbade och jag åkte hem, spolade av mopeden, gjorde mat, dushade, var ute med katten och sånt. Issa kom hem och jag åkte till henne, sen åkte vi till mig för att jag skulle hämta bikini, för jag, Issa, Emil och David skulle dra och ta ett kvällsdopp.
Nu börjar snart det dåliga.. Min katt vill gärna smita ut när man öppnar dörren så ja sprang mot dörren, slog i foten i dörrkarmen, faller på knä, kravlar mig ut och stänger dörren. Jag och Issa skrattar så vi dör för det var så fult men jag började känna att det ömmade i min tå.. Tog av mig skon och ser att halva min tånagel står rätt upp, det börjar göra ondare och ja visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Det blödde, gjorde ont och jag visste inte vad jag skulle göra. fyfan va typiskt mig! och jag som ska ut imorrn, ska ha conversen, men hur ska de gå?
Jag fick iaf klippa av den biten av nageln som stod upp så nu har jag en jättekort tånagel och det ömmar lite.. mest oroar jag mig för hur ja ska ha skorna imorgon.. FAN!!!! Varför just jag? varför just IDAG?! VARFÖR tog jag på mig mina mjuka ballerinaskor?! varför sprang jag???? ÅH!
Resten av kvällen så satt jag ensam på en handduk uppe på stranden och kolla på när dom andra badade, som tur var satt vi ju senare och pratade och höll på att dödas av myggor! härligt!
Hyffsat bra dag, förutom på slutet :)

Paket + lön

Fick ytterligare ett paket idag, från StylebyTyra! :) Det fina läppstiftet jag beställde som heter Nude och är hudfärgad, jättefint! :D
Sen fick jag också lönen från sommarjobbet som jag hade, det är ju inte jätte mycket men bättre än ingenting, och så ska jag spara undan lite av pengarna också :)

Stranden

Drog ner till stranden i några timmar förut med Issa och lite släktingar till henne, underbart väder ute men nu börjar det bli lite molnigt :)

GRATTIS ♥

Grattis till min lilla älskling som fyller 1 år idag! :D
egentligen har ja lust att va snäll å ta av hennes tratt och inte ge henne mer mediciner.. och få bort hennes kliande, stackare..
men de kan ja ju inte tyvärr, menmen ett stort grattis till henne, tiden har gått så fort, det känns som de var igår jag träffade henne för första gången och hon var drygt två veckor gammal, en liten söt tuss :D
Älskar dig, Lisa! ♥

Håravfall

Stackars katten börjar tappa mycket hår :o
kammade henne förut och jag fick med hur mkt hår som helst och hon har en liten kal fläck på sidan :(
ska till veterinären på måndag så får kolla upp det då!
min lilla älskling :( <3

Sol

Soligt ute idag ju! :D har suttit ute på altanen i nåra timmar nu och haft med mig katten så hon får gå i koppel :P
Gick in nu för att svalna lite, om ungefär en timme ska jag träffa Emil och Isabelle :)


American pancakes

Har precis gjort mig en god frukost, American pancakes! haha så jävla gott, men orkade bara två, fyfan va mäktigt de är! Men nu klarar jag mig många timmar ;)

Red lips

mitt nya läppstift, har aldrig ägt ett rött förut. Men skulle vara snyggt på fredag om jag ska ut kanske ;)

Fick hem paket idag!

Halsring
Kuvertväskan!

Karlstad

Åkte in till Karlstad vid 2 med Sofia :) kollade runt lite i affärer och käkade på Waynes coffee, trevligt trevligt!
Men däremot så köpte jag inte värst mycket, "skal" till mobilen, två nagellack och mat, måte spara pengar ;)

26 Juni 2011

God morgon!
Vaknade för ungefär en timme sedan men har inte orkat gå upp ur sängen än, haha..
Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske bege mig till sommarstugan, det är ju faktiskt soligt, fast jag tror inte de varar så jätte länge till. Det finns en hel del moln på himlen..
Men får se senare vad jag gör, orkar inte gå upp än ;) haha

Hahahaha!

Haha, David, Emil och Issa var precis hemma hos mig, vi kollade på film å snackade. Så fick vi för oss att vi skulle rita lite, när man gör ett huvud, viker pappret så fortsätter en annan på kroppen osv :P
Gud vi skrattade så vi höll på att dö. Tänkte visa våra fina mästerverk, har också skrivit in namnen på vem som har rita vilken kroppsdel, hahahah!

WANTIES - Weekday


NUDE

Har precis beställt ett läppstift som kommer från Style by Tyra
Det heter Lipstick Nude och kostar 115:-



25 Juni 2011

Hallå där!
Idag var jag uppe med tuppen, gick upp klockan 07.00. Det var så jäääävla jobbigt, jag är fortfarande trött!
Har iaf varit inne med katten till djursjukhuset och tagit bort dränaget, så nu är det bara en vecka kvar tills stygnen ska bort sen är hon nästan helt återställd och får börja vara ute igen :)
Jag hoppas hon kommer ut ganska fort, för jag känner verkligen av min allergi mer när hon är inne hela tiden. Så jag sover lite dåligt på nätterna för att jag hostar och det rinner i näsan, fy fan för pälsallergier!!
Annars då.. jo det är dåligt väder ute, bara massa moln på himlen och regnskurar ibland.. Typiskt svenk sommar, haha. Idag blir det nog hemma dag, kolla på film, laga god mat och bara ta det lugnt om inte det blir så att någon vill träffa mig då, haha. Men åker nog snart och kanske köper morötter och dipp och kanske någon bra modetidning om det finns! :)

Tidig kväll

Har precis kommit hem från Issa :) träffade henne och Emil idag igen. Började med att jag körde henne till jobbet 12.00 och sen åkte jag och Emil dit vid 4 och väntade på henne.
Annars har vi inte gjort så mycket, dom köpte chips och dipp förut så kollade vi på filmen "It's all about Steve" och den var faktiskt ganska bra men ja trodde den skulle vara bättre.
Så nu ska jag dra på en annan film här hemma men jag kommer nog inte hinna se klart den, ska lägga mig huffsat tidigt ikväll eftersom jag ska upp 07.00 imorgon, ska in med katten till sjukan vid 8 och ta bort något dränrör eller vad det heter :)
Sov gott!

WANTIES - GinaTricot


R.I.P Amy Winehouse

R.I.P Amy Winehouse



Utomlands dag 7

Australien, 26/12-09
Klockan är 17.35 i Australien och 07.35 i Sverige..
Det kändes ganska coolt att vara på andra sidan jordklotet, Australien lixom.. shit.
Det fanns också en hel del att se i Melbourne och speciellt inne i city bland de höga skyskraporna. Medan vi gick runt på stan stekte solen och det var kokhett ute.
När vi kom hem till Inga-Britt och Jack fick vi massa god mat sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen, var ju ganska trötta efter flygresan. Dessutom fanns det ju inte så mycket att göra, men om några dagar så skulle vi till ett av världens största djurparker, spännande.. :)

Utomlands dag 6

Thailand, 25/12-09
Klockan var 17.10 och vi satt i en taxi på väg till flygplatsen i Bangkok. Trafiken var helt galen, det var bilar och mopeder alls så jag fattade inte hur folk vågade köra där.
Innan vi ble upphämtade av taxin låg vi och stekte på stranden, eller iaf jag. De andra satt i skuggan för att de var brända ;)
Menmen, nästa stopp..

White clutch

Nu har jag gjort det! igår beställde jag den fina kuvertväskan! :D

Den kommer absolut användas flitigt! så jävla snygg! Den kommer om ca 1-2 veckor, längtar!!


110724

God morgon!
Just nu ligger jag i sängen och undrar varför jag är vaken. jag somnade inte förän vid 2 igår natt, jaja det är 8 timmar iaf.
Jag, Emil och Isabelle satt ute igår och hade trevligt, drack lite vin (gjorde jag iaf) och smelade bra musik och käkade naturgodis och honungsmelon :) Efter att vi hade varit där i några timmar gick vi ner till badplatsen Trulsen och badade i mörkret, det var skit gött i vattnet!
Sen gick vi hem till Issa igen och käkade räksallad och småpratade lite. Runt 01.15 gick jag hem med min moped, vilket inte var så roligt eftersom den är tung :( hahah
Bjuder på lite bilder från igår!


Utomlands dag 5

Thailand, Torsdag 24/12-09
Vaknade 09.00 och gick ner och käkade frukost med Sofia och mamma, Hasse hade gått till en annan resturang för att käka frukost för han var trött på hotellets. Ungefär vid 10.00 drog vi ner till stranden och solade och badade, typ det enda vi gjorde under dagen. Vi låg på stranden från 10.00 till 16.00, så vi var ju där ett bra tag.
Jag blev ganska brun men blev lite röd på ryggen och pannan (haha) men annars klarade jag mig ovanligt bra :)
Dessutom gjorde jag och Sofia en otrolig sak, vi åkte fallskärm efter båt. Först hade vi tvekat men tillslut blev det av, och det ångrar jag verkligen inte, det var riktigt häftigt!
Innan vi drog tillbaka till hotellet fick "papa" lite extra pengar av Hasse för att han hjälpt till så mycket. Våldigt fint smeknamn... eller inte.. haha!
Så det var en riktigt skön dag! Imorgon klocjan 17.00 kommer taxin och kör oss till flygplatsen då vi åker till AUSTRALIEN!


Utomlands dag 4

Thailand, Onsdag 23/12-09
Klockan var 10.00 thailändsk tid och jag hade nyss vaknat, jag hade sovit jätte skönt den natten.
Vi gick ner och åt frukost på en resturang, eftersom vi fick samma frukost varje morgon på hotellet och efter frukosten blev det shopping! :D
Vi shoppade ungefär hela dagen och jag hade köpt en hel del, både till mig själv och mina vänner och då känner man sig ju snäll ;) Till mig själv köpte jag en MiuMiu väska och massa fina kläder. Var lite trött i benen efter att ha gått hela dagen.
Klockan 18.40 åkte vi till den svenska resturangen "ETTAN" ochkäkade god mat.
När man satt där i värmen kändes det nästan overkligt att det skulle vara julafton imorgon och att vi skulle åka till Australien om två dagar.

White is the right!

Jag älskar vitt, den underbaraste färgen man kan ha när det gäller inredning, kläder och elektroniska saker!
Det mesta i mina rum hos mamma och pappa är vitt, men ändå försöker jag bryta av lite (även fast jag inte vill). Hos mamma har jag gråa väggar och en vit fondvägg med grå blommor på och vita möbler, och hos pappa har jag vita väggar och möbler av trä (ek) :)
Jag bara längtar tills jag skaffar mig en egen lägenhet då säkert ALLT kommer vara vitt..

It's raining, oh baby it's raining

God morgon!
vaknade för ca 10 minuter sen och drog upp rullgardinen, möttes av en disig himmel och regn.. tråkigt :( och inatt åskade det som bara den.
menmen, man överlever.. regn är ju ändå lite mysigt och vid 14.00 kommer mormor och hämtar mig så åker vi hem till dom och käkar mat och har trevligt :)
Så får vi se vad man ska hitta på idag då, kanske ska beställa någon av kuvertväskorna? hmm...

Home

Kom typ nyss hem från Issa :)
Åkte dit förut och vi kollade på Eva & Adam, sen kom Emil och gjorde oss sällskap, sen så har vi spelat sällskapsspel och bara haft det mysigt. Men nu är jag hemma igen och tar hand om min lilla bebis och drar på en film innan jag lägger mig!
Sov gott!
Jag och min lilla kisse :*

Jag är kär!

Förälskade mig i dessa väskorna! men jag vet inte om jag ska köpa någon av dom! vilken färg är finast??
Med frakten kostar en 278:- men är det värt?

Min lilla älskling

Min stackars lilla älskling Lisa som jag ska vara barnvakt åt hela veckan måste gå med denna tratten i två veckor :( anledningen är att hon antagligen blivit påkörd eller något så hon har bara gått på tre ben, de opererade henne i förrgår och nu kan hon gå lite på ena bakbenet iaf, tur är väll det!

Btw så fyller hon 1 år på torsdag! :D <3



NUIT BLANCHE

Köpte ett nytt linne idag från Monki, älskar det! bara 150:- :)

Drar snart till Grums

Är nyduschad och klar att åka, sminka mig är inget jag bryr mig om idag :)
Funderar fortfarande på vad jag ska göra sen.

110722

God morgon!
vaknade för en liten stund sen och har precis fått i mig frukost :)
Så just nu underar jag på vad jag ska hitta på idag eftersom jag ska hem till mamma i eftermiddag pga att min lilla kissemiss har råkat illa ut och behöver tittas till ganska ofta nu efter att hon har opererats, och min mamma och Hasse ska ut på båtsemester ungefär en vecka.
Men innan jag ska dit tänkte jag dra på en film, sen ska jag städa upp lite i mitt rum och packa ner lite kläder jag ska ha med mig. Efter det så ska jag nog ut på stan en snabbis innan jag tar bussen hem (om ingen vill köra mig).
Men va händer sen då? nej jag har inte en aning.. jag får höra med Issa om hon kanske vill ses eller något :)
ha en bra dag!

D'ACCORD


Torsby

Var till Torsby igår med Ottilia för att träffa Sofi! Har inte träffat henne sen skolan så det var kul, vi drog runt på Torsby centrum, hahaha. Mycket att se... eller inte :)
Men på lördag åker jag och Ottilia dit igen och sover där tills söndag, får se vad vi hittar på.

Ny blogg!

Sådär, nu har jag fixatt en ny blogg ännu en gång.
anledningen är att min andra krånglade med olika koder och skit, och jag som är så okunnit inom sånt gjorde en ny! smidigt värre lixom ;)
Har lagt in blogginlägg från mars från min förra blogg så det ser mer hemtrevligt ut! :D kom samtidigt på att jag kanske borde fortsätta om Thailand/Australen resan som jag borde ha gjort för lääääänge sedan. haha.

Idag kommer den!

(15/7-11)

Idag kommer min och Sofias Zipperall dräkter, mysigt att gå runt i hemma eller när man åker båt eller något!

Mamma hämtar dom efter jobbet idag :)


Lördags = utgång

(7/6-11)

Drog ut i lördags med Issa, tro det eller ej, men vi hade vår egna lilla förfest hos Issas farfar! söt han!
När vi varit där en stund drog vi vidare till Klara där Robban och massa andra killar var, så vi var där i några timmar och hade trevligt inna vi begav oss in mot stan. Ett misslyckat försök att komma in på Score, så jag och Issa fick nöja oss med The Leprechaun med en varsin öl.
Tur var det att vi drog dit, för där träffade vi bland annat Sam, Jakob och Tobias som också var där.. så vi satt där på uteserveringen ist! :)
Slutligen busade vi runt på hotellet Bilan som förut har varit ett gammalt fängelse,.
orkar inte dra hela historien om lördagen, utan det blir bara lite kortfattat. hade jätteroligt iaf! :D

Ny TV

(4/6-11)



Jordgubbar och värme!

(31/5-11)
Det är verkligen underbart varmt ute idag!
Slutade 13.00 ist för 16.10 idag så jag, Sofie och Rebecca gick runt lite på stan och jag kände att jag var tvungen att köpa jordgubbar :)
Så jag köpte med två paket, så nu ska jag sätta mig på balkongen och käka jordgubbar och bara njuta av solen!

Gammal blogg

www.louizeblogg.blogspot.com
bloggen jag skrev i för två år sedan! måste checka in den!

Övningskört

(29/5-11)
Har övningskört idag med mamma! :) haha börjar bli riktigt bra på detta.. lite iaf!
Har fört till Bergvik i Karlstad och till Våxnäs, klarade rondeller och sånt galant, typ :P Det roliga är ju att ja tycker det är kul att köra, men det är väll bra egentligen? Då kanske man lär sig mer och klarar körkortet fortare? :D
hahah

Dagens Outfit

(29/5-11)

Mors dag!

(29/5-11)

Sova snart kanske?

(29/5-11)
Är så trött.. vet inte var jag ska ta vägen typ,.
men just nu kollar jag på film, efter den ska jag sova, om inte jag somnar under tiden, haha :)
Testade förut att göra om min ögonfärg på datorn.. haha liv!
Men skulle nog kunna ha sånna där jättemörka rådjursögon, ser mkt snällare ut då! haha

I love you!

(28/5-11)

Yesterday

(28/5-11)

Igår åkte jag hem till lägenheten i Karlstad, skulle ha myskväll med Issa fast hon jobbade till 21.00 tyvärr :P
menmen, vi åkte buss in till stan senare på kvällen och köpte LOKA, cola, godis och nötter (har börjat ett "nytt" liv, hahah va ska vara nyttig!) och sen gick vi runt lite och tillbacka hem och kollade på Bombay Dreams.
Länge sen jag kollade på den filmen, lite smått rolig faktiskt! :)
Senare somnade jag och Issa sött i min nys säng! :D Love you bästis ♥

Shopaholic

(28/5-11)
Tror jag är en fan.. haha, här kommer nåra bilder på kläderna jag köpt, inte alla dock!
Linne - Kappahl 199, Mobilskal - Teknikmagasinet samt pärlor från Guldfynd ca 150:-
Linne -  GinaTricot 49:-
Tröja - Bikbok 249:-
Jeans - VILA 249:-

26 maj 2011

Har inte sovit så mycket inatt, ungefär 4 timmar.. men jag orkade upp till skolan ändå, slutade 10 så egentligen var det ganska ovärt :)
Men efter skolan gick jag och Ottilia runt på stan lite. köpte mig jeansleggings, ett linne, örhängen och en söt tröja :) Riktigt nöjd över mina köp faktiskt! Mötte senare upp Sofia i stan och vi gick och köpte mors-dag presenter och gick runt lite innan vi tof 1 bussen hem.
Så nu har vi varit hemma, jag har gjort en äppelkaka som är hur god som helst, tyvärr blev den liiite bränd. men det skyller jag på mamma eftersom hon skulle hålla vakt på den ;P Sen har jag och Sofia kollat film å bara slappat och nu har vi nyss kommit hem från solariumet, fick en liten rand :)
Bilder på kläderna jag köpte kommer senare elr imorgon!



Vila i frid ♥

(26/5-11)
En "släkting" har gått bort..
det är tungt, känns konstigt... kan inte fatta det.
allt som kommer ut nu är minnen och tårar.

Carpe Diem

(15/5-11)

Satte upp min fina "skylt" förut, känner mej faktiskt jävligt duktig som satte dom så bra och spikade heeelt själv! :)

Utgång igår

(15/5-11)

Duschade snabbt å gjorde mig iordning innan jag och Issa tog bussen in till Karlstad och åkte till Frida sen.
Var faktiskt en rolig fest, roligt folk!
Dessutom fick jag ju prata med min älskade Sofi under kvällen, haha.. vi skrattade, men ja minns inte åt vad :D
Jag och Issa planerade i slutet på kvällen att vi skulle sova i pappas lägenhet i stan så vi skulle slippa ta 2 bussen hem.. men nejdå, kom på senare att jag lämnat mina nycklar hemma (vet inte varför) så vi hade typ inget annat val, :) haha så jävla typiskt mig.
Kom hem jämt efter 3 inatt och somnade vid 4 typ, sen vaknade jag 10.30 för mamma å Hasse är barnvakt åt Nova, så hon höll på att dundra med sina leksaker.. haha mkt sömn inatt alltså (y)
Men nu ska jag spika upp min Carpe Diem skylt på väggen och sen åka till min kära mormor och morfar och käka lite! :)

Utomlands dag 3

Thailand, Tisdag 22/12-09
Klockan var 02.40 svensk tid, men i Thailand va den 08.40, gabska svårt att tro att jag gick upp då, haha fyfan..
Vi drog ner och käkade frukost och senare kom en gubbe Hasse känner som bor där ibland och hämta oss för att sedan ta oss till Elefantparken. Men istället för att köra oss direkt till dendär elefantparken ville han visa ett riktigt fint ställe, nått typ av kinesisk byggnad som verkligen var jättefin! Lite coolt att se en såndär byggnad man typ sett i filmer nån gång, höhö. Inuti byggnaden var saker bevarade som kom från kungafamiljer förr och sånt, men när vi skulle in stoppade dom Fia, för ydligen va hennes shorts för korta så de gav henne en lång kjol som hon va tungen att ha på sig hela tiden, HAHA!
Efter att ha varit där ett tag å sen nästan dött av värmen åkte vi till en annan plats, en typ av park eller vad man ska säga, men där var det en stor Buddha inristat i guld på ett stort berg.. maffigt asså! :P
Men efter det åkte vi till Elefantparken :) Där hade dom en skitrolig show där elefanterna kastade pil, cyklade, målade osv.. och så fick man köpa bananer man fick mata elefantisarna med, haha hur läskit som helst när dom tog den med sina jättesnablar. Vi till och med red på elefanter och jag var den som vågade bli bärd av två st, hihi söta :D de va lite tufft. Så vi drog runt där ett tag å klappade en jättesöt tiger, men de gick inte sluta tycka synd om den, eftersom den va fastbunden i en skitkort kedja :(
Men dagen var faktiskt en av de roligaste på hela resan.. då låter de ju som resan inte va så mkt att ha.. å tro mej, ibland va de inte alls populärt om ni frågar mej.. ._. aja xD
Kvällen spenderades med mat på resturang och sen stuckit till ett internetcafé :P

















Utomlands dag 2

Thailand, Måndag 21/12-09
Det var en underbar dag! Gick upp vid 09.30 och käkade frukost.. haha var ju lite stört eftersom man inte fick hämta det själv :o Utan man fick en bricka med frukost de hade gjort iordning och så var det varenda dag.
Efter frukosten gick vi till hotellets pool och solade och badade å hade gött, det var verkligen skitvarmt ute men det var hur skönt som helst :D
Senare  drog vi ner till havet istället och där var det VERKLIGEN skitgött! Dom som "ägde" den delen av stranden vi var på kom och fixade massa saker åt oss, typ mat, dricka.. ALLT! Dessutom åkte vi vattenskoter, HAHAHAH hur jävla roligt som helst :D och jag var ju kung som alltid ;) Men efter att ha kört i typ 30 minuter så drog vi tillbaka till stranden igen och la oss och solade, kom förbi nån thailändska och sålde glasögon, köpte mej ett par D&G, höhö.
Efter ett tag drog vi upp till hotellrummen, solen hade gått i moln så då var det ju ingen idé att vara kvar där :P
Så vi duschade av oss och gick sen ut och åt. Men innan såg ja världens snyggaste kille nere vid poolen.. ohlala ;)
Efter vi hade käkat var vi inne på Mikes Shoppingsenter och köpte lite Ed Hardy kläder och lite presenter till mina vänner :) När vi kom tillbaka till hotellet fixade jag mina naglar... kul att veta va? jävligt intressant! ;)

Utomlands dag 1

Thailand, Söndag 20/12-09
Så skönt att äntligen vara framme!!
Det var en så härlig känsla att stiga ur planet på Bangkoks flygplats och äntligen få röra på benen!
Flygplatsenn här var verkligen ENORM och då menar jag det verkligen. Vi gick och hämtade våra väskor på dedära rullbandet och fixade oss sen en taxi som skulle ta oss till vårat hotell i Pattaya, denna resan skulle ta 1.5 timme men jag tror fan det gick fortare, chaffisen körde typ i 140km/h hela vägen dit och trafiken är... ah.. livsfarlig!
Hasse var skitjobbig hela tiden eftersom han druckit, så han höll på å prata å babblade å skämde typ ut sig! Tillslut kom vi till vårat hotell som hette Sie Side Hotel och det ligger brevis Jomtien Beach. Hotellet var helt okej men jag hade faktiskt förväntat mig liiite bättre, men det fanns jättemycket affärer runt om där och hotellet låg precis mitt emot stranden så när man käkar frukost kan man se ut över havet :D Det var skitvart utomhus och ca 30 grader i vattnet! Underbart!
Efter att ha sovit i cirka 6 timmar inne på hotellrummet var jag lite mer utvilad, blev ju inte så mycket sovande på planet, får ju så jävla ont i röven.. Vi hade vart nere vid stranden också och solat å bada som var hur skönt som helst, sen kommer det ju en massa thailändare som säljer saker och så. Det blev nagelförlängning, lite massage och så köpte jag ananas och åt, så då vart vi riktigt ompysslade!
Utsikt från baksidan hotellet på våran balkong






Hotellet




Mamma och jag :D


Sofia och hennes pappa (Hasse)

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus