Nu ska jag sova

Ska sova nu! Är trött som en gris.. Haha rolig helg, har lagt mig tidigt varje dag!
Godnatt!


Hemma

Har varit hemma i någon timme nu efter att ha varot hos Mikaela :) hon blev jätteglad över presenterna jag och Issa köpt till henne så det va ju jättebra! Synd bara att jag och Issa fick dra lite tidigare på grund av att hon skulle hem och fira sin pappa men vi ska dit imorgon igen och då blir det tårta och mys :D
Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på Idol, sen blir det film innan jag lägger mig,. är trött, haha! :D

New shoes

Nya skor som ska komma med posten idag! :D
Äntligen ett par hela höst skor!


Sista dagen på denna månad

God morgon!
Sista dagen på september då! fan va snabbt det går egentligen, så det är snart ungefär 2 månader kvar tills vi ska till Thailand och snart 4 månader kvar tills jag fyller 18.. haha.
Idag blir det en slappardag, bara va hemma och slappa eftersom det är studiedag! :D Men vid 6 ikväll ska jag och Isabelle till Mikaela som fyllde år i onsdags, så vi ska fira henne idag! :D Hela 24 år, ca 4 år sedan vi träffades och vi har haft roligt under den tiden! Otroligt roliga utlandsresor bland annat! :D <3
Så nu ska jag snart upp ich käka frukost, sen blir de bara slappa (och sy upp mina nya jeans)!

Tjejkväll i Karlstad

Har varit på tjejkväll i Karlstad med Sofia :)
Riktigt trevligt och eftersom det är typ 20% rabatt i alla affärer så fyndade jag såklart! :D
Har varit på tjejkväll i Karlstad med Sofia :)
Riktigt trevligt och eftersom det är typ 20% rabatt i alla affärer så fyndade jag såklart! :D

Jeans från BikBok 199:-/st

 

Linne från Monki 150:-

 

Örhängen från BikBok ca 40:-


I skolan

Nu sitter jag på engelska lektionen med mina fina vänner! :* haha vill hem!


27 September 2011

Hallå där
ligger nu i sängen och ska sova och det ska bli jävligt skönt!
Hade skola till 16.00 idag då vi var i salongen hela tiden och övade på att göra svinrygg och valkar (uppsättningar alltså). Gick ju ganska bra iaf :)
Efter skolan gick jag och Sofi och käkade på Waynes och direkt efter mötte jag upp Sofia och vi tog bussen hem, åkte direkt till en datatekniker här i Grums och lämnade in min dator, hoppas för guds skull att det inte är något större fel. Men jag ska dit igen imorgon eller på torsdag för att få veta, om fläkten måste bytas ut kommer jag få vänta 6 veckor innan ja får datorn... så jag hoppas inte direkt på det.
Åkte hem sen och var hemma en stund innan jag och Issa åkte till Emil och firade honom för han fyller 17 idag! GRATTIS EMIL!!!
Så jag kom hem för ungefär en timme sen, åkte moped och JÄVLAR va kallt det är :o men nu ligger jag under mitt mysiga täcke och ska sova :) Längtar till imorgon när det blir kortare dag och träning! :D
God natt!

Datorn är trasig

Kul att datorn är trasig då :( Så nu får jag låna mammas så länge..
Tydligen funkar inte fläkten i den så den blir skitvarm och luktar lite som bränd hårtork.. fan också..
menmen, imorgon efter jag har tränat åker jag och lämnar in den och hoppas det inte är något allvarligt utan som är lätt att laga :) Sen ska jag be dom rensa den lite så den blir lite snabbare ;P

Style By

Ligger i sängen och läser modetidning och kollar på film!
Imorgon är det skolfoto! haha klädångest!

25 september 2011

Hej!
tänkte berätta lite kortfattat om min dag för er :)
Issa sov här inatt, så vi va ute på stan lite först, sen drog vi hem och kolla på film och käkade chips! Jag vaknade vid 9 idag och Issa vid 11 ungefär så vi gick bara runt lite här hemma och va helt slöa!
Bestämde oss sen för att dra in till centrum, så vi gick lite i affärer och fikade innan vi gick hem igen för att hämta träningsväskorna.
Sen tog vi bussen till centrum för vi orkade inte gå, haha. Drog till SATS och körde BodyPump eftersom Issas mamma har det passet. Gick riktigt bra men min ena muskeln i armen som jag har haft ont i sen i onsdags krånglar så fick ta de lugnare :) Men nu är låren slutkörda iaf och det känns riktigt bra! :D
Så nu när jag kom hem käkade jag hyffsat bra mat också! Kött med blomkål och lite pepparsås till, super gott!
Men nu ska jag in i duschen och frächa till mig lite!
Bjuder på två bilder från fikan på stan idag!

SATS

Snart åker jag till Färjestad för att träna på SATS med Rebecca!
Träningsvärken från onsdags sitter i än men i låren är det inte mkt kvar, men mer i armarna :P
Känner mig så duktig nu! kommer ha tränat 4 gånger denna veckan! :D

Ge mig!

Helt underbar! ge mig den :D

81 days left

81 dagar kvar tills det bär av till Thailand! :D gud, längtar som fan! vill att det ska vara dagen innan nu.. eller den dagen när vi sitter på flygplatsen.. det som är mest spännande då. Fast den 11 timmar långa flygresan ser jag inte lika mkt fram emot, jag kommer ju få sittsår eller ngt ;P
Men väl där ska vi ju först ligga på ett hotell som heter Samed Cabana Resort där vi ska ligga den första veckan, vi har "beachfront" också så utsikt mot stranden och över havet blir inte fel! Detta hotell ligger på ön Koh Samed! Senare över vi in till fastlandet och mot Jomtien där vi ska bo på hotellet Jomtien Garden. Tror vi ska vara där i 5 dagar. Sen bär det av mot Bangkok där vi ska bo på samma hotell som didt vi va där! Baiyoke Sky Hotel, älskar det hotellet! och där ska vi vara i 2 dagar och det kommer bli MASSA shopping! :D
längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar!!
______________________________________________________________________
_________________________________________________________________________

Lite udda, lite fin, mycket vacker!

Gud.. ge mig! Hur fin och mysig som helst,. dock kostar den drygt 700:- har jag råd.......? NEJ

Just nu

Skönt med helg nu, den är efterlängtad! Gjorde sista dagen på praktiken idag och innan jag slutade fick jag ett presentkort av Camilla som har salongen. snällt! :D
Träffade Issa och Mikaela när jag kom till stan och vi gick runt lite, sen drog Mikaela så jag och Issa drog till hennes farfar och pratade lite :)
Gick hem sen och satte upp min tavla på väggen som är i rätt färg nu! Blev jättebra. Så nu ligger jag och tar det lugnt framför en film och ska snart käka lite jordgubbar!
Har precis beställt lite smyckedelar också, lite fjädrar och kedjor m.m. Så till veckan blir det lite småpyssel, örhängen bland annat. Det var billigt också! allt jag köpte gick på 50:- fraktfritt å allt! :D
Men nu ska jag äta jordgubbar! hejdå!

WANTIES


Right now

Ligger nu i sängen med mina ömma lår och kollar på filmen Zookeeper :)
Har varit trött hela dagen, det har varit lite drygt på praktiken idag men annars har allt varit okej. Var med pappa till IKEA förut och köpte en taklampa till mitt rum och en tavla, bara att jag var så dum så jag tog fel färg på dej! typiskt.. (skulle ha ek färgad men tog vit). Så imorgon ska jag och pappa dit igen och byta ut den mot en ekfärgad :)
Men nu ska jag kolla vidare på filmen!

Ingen kommentar

Hahah dör! finner faktiskt inga ord till dessa bilderna. Lite skillnad på 2008 och 2011.
jaja, fick mig ett gott skratt iaf :)
Men han passar väll bättre som blond?

Training

Blir träning idag igen! beger mig snart mot stan och möter upp Victoria för Body Pump på SATS :D

New in


Nu ska jag sova!

Godnatt!

20 september 2011

Hallååååå!
Kom hem för en stund sen och har precis tryckt i mig en äggmacka, en skorpa och risifrutti :)
Så om en liten stund åker jag till Färjestad med Rebecca och tränar på SATS! Ska bli gött att röra på fläsket lite! haha.
Har annars varit en hyffsad dag på praktiken, men det är skönt att detta är sista veckan! Kommer få rulla lite permanent imorgon = TRÅKIGT! menmen,.
Nu ska jag dra på mig andra kläder och packa träningsväskan och sen in till city och ta bussen!

Idag

Nu är det läggdags, annars kommer ja inte orka upp imorrn!
Tänkte sammanfatta min dag lite kort. Började praktiken 09.15 och "jobbdagen" gick sabbt! Direkt efter praktiken åkte jag och solade 15 minuter sen åkte jag hem och packade resten som jag skulle ha med till pappa. Bland annat datorn och smink.
Tog bussen klockan 16 in till stan och gick runt och kollade i lite affärer till 5, sen tog jag buss till Herrhagen och nu har jag vart här hela tiden. vart och handlat åt pappa eftersom han jobbat och kollat film och rensat garderoben på massa kläder! lite mer utrymme för nya ;) haha!
Men nu ska jag lägga mig! är dödstrött!
godnatt!

Beställd!


Mysdag!

Blir en riktig mysdag!
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi beställa pizza! Blir nog kebeb- eller kycklingrulle för min del! :) Sen åker jag och mamma till stan och lämnar mina grejer hos pappa så slipper jag krångla med det imorgon. Och så ska vi nog in en sväng på IKEA och se om vi hittar ngt roligt!

18 september 2011

God morgon!
Vaknade för ungefär en timme sen, så jag ligger än i sängen och utanför fönstret regnar det. En perfekt dag för att mysa framför en film!
Igår for jag till stan med 5 bussen för jag och Rebecca skulle träna, kom på att SATS stänger 17.00 så jag ville ju bara döda mig själv, men vi träfades på stan och gick runt lite och upp till pappa där vi kollade film en liten stund innan jag skulle med bussen.
Tog bussen hem och gick typ direkt till Issa och Emil som väntade på mig :) Så vi satt ute i kylan och gjorde upp en eld som värmde oss,  så vi satt och smådrack lite och pratade och hade bara trevligt.
Så smålekte vi lite med en glasflaska med att hälla i tändvätska i den och sen lägga den i elden, blev ett häftigt resultat :D haha!
Vi drog oss hem vid 1 på natten men på vägen hem mötte jag några gamla klasskompisar till mig så jag stod där och babblade ett tag, sen var det direkt hem och rätt ner i sängen! :D

Inspiration

Tycker fjädrar på revbenen är så snyggt!
Ska göra något liknande sånt eller kanske en fin mindre fjäder på sedan av handleden när jag fyller 18, och så vill jag ju ha text på skulderbladet.
love

Orkar inte vara vaken mer nu

Nu orkar jag inte vara vaken mer.. har varit svin trött sen 11 typ. Men vi har haft kalas för Sofia så något val hade jag inte, fick hålla  mig vaken tills nu.
Nu sitter bara mamma, Hasse och Roffe där uppe och spelar lite musik och sjunger,. hahaha.
Har annars haft en trevlig kväll, men nu ska jag sova! ha de!

Hemma från praktiken

Har precis kommit hem från praktiken, är lite lam i benen efter gårdagens träning där ja körde hårt med ben! Men tränade också mage, axlar och kondition. Känns jävligt bra, och på lördag blir det träning igen :)
Men just nu ligger jag i sängen och är allmänt trött och vill bara sova, men det orkar jag inte. Fint väder är det ute också men jag vet inte om jag orkar resa på arslet och gå ut. lat? haha oja!
Ska nog läsa igenom ett häfte vi fick med från skolan "Sindbad Sjöfararen" som vi ska göra ett arbete om precis hur vi vill. Precis som sist när vi hade nått annat om några gudar så gjorde vi en film! haha gud, måste kolla på den igen.. oslagbart! Vi gör ju parodier på berättelserna :D Så fort vi börjar skolan igen så kommer vi börja med detta, ska bli riktigt kul!
Måste också tillägga at jag är RIKTIGT nöjd med min hårfärg! Speciellt nu när jag tvättat det två gånger, love!

Smoke weed everday


Saknar det redan

Saknar redan mitt långa hår..
fan, nu har jag ångrat att jag klippte av mig det! :( hur lång tid kommer det ta att spara ut tro? 1 år?
åh!

Skitväder

Har precis käkat frukost och ligger nu i sängen och laddar hem filmer, ser ut genom fönstret och kollar på himlen som är hur mörk som helst. kul.
lite regn och vind också.. hej hösten!
jaja, men om ja ska va lite positiv så är det ju faktiskt lite småmysigt med sånt här väder :) Så nu ska jag kolla på film medan jag väntar på att få svar om det blir kalas för Sofia idag eller inte..
Men på tal om hösten, var ju inne till karlstad efter praktiken i fredags och skulle träna med Ottilia. Men innan så var jag bara tvungen och gå in på Mitticity, och hittade en så fiiiiin mössa som ja ska ha under de kallare dagarna av hösten och vintern! :D

a makeover!

haha en riktig makeover!
har klippt av mig håret och gjort mörka slingor.. synd inte så bra på bilden men jag blev faktiskt nöjd! Fast hade ja behållt de långa och bara färgat hade ja nog blivit nöjdare! haha!

Är så trött så jag snart dör

Strax knyter jag benhögen.. eller va man säger.
Imorrn blir det praktik, sen tar jag bussen in till Karlstad och tränar med Ottilia :)
Så nu bjuder jag på en bild med långt hår... på lördag klipper jag av det.. o.m.g

Nu hoppar jag in i duschen! Sen ska jag re...

img_9655 (MMS)

Nu hoppar jag in i duschen! Sen ska jag rensa garderoben hade jag tänkt :)


Sofia fyller 18!

haha idag fyller Sofia 18!!! vill också..
jaja, grattis till dig Fia! :D

Sitter och grinar

det är så gulligt så nu sitter jag och griner till detta.. haha får nog lägga mig nu :P

"Det är okej att känna"


Modelljakten

Var med några vänner till Mitticity i onsdags och kollade på Modelljakten, bland annat så var ju Kenza och Andreas Wijk där och då var man ju tvungen att komma dit!
Orkade tyvärr inte stanna tills det var slut men hann iaf ta lite bilder :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus