WANTIES


31 oktober 2011

Hej!
sista dagen på oktober då.. redan november snart.. de går foooooort :)
Men har iaf varit i Mariebergsskogen med Mikaela och lilla Viola idag, kollat på djuren som finns där och vart i Naturum och fikat. Riktigt trevligt!
Sen körde hon hem mig till pappa och mamma kom dit med mina grejer och sen körde hon mig in till stan där jag träffade Ottilia och Rebecca, så vi gick runt lite på stan i nån timme och kollade kläder osv.
Drog sen hem och nu sitter jag här, jag och pappa ska snart till Maxi och handla lite.
Vet föressten inte om det blir något till Ullared imorgon eftersom Mikaela inte har någon barnvakt till Viola :( synd!

Uppe med tuppen

Hallå!
Vaknade halv 7 idag, vet INTE varför.. haha.
Gick upp och käkade frukost med mor och sen drog vi till Barbros grav i Borgvik, sen åkte vi till ICA och efter det till mormor och morfar. Kom på då också att jag lovat dom att jag skulle komma dit och käka igår men det hade jag glömt?! Usch, kände mig så taskig att jag glömt det och mormor hade ju inte ringt eller något, haha fy på henne. Men ska dit på onsdag ist :)
Så nu är jag hemma och ska kolla på District 9. Den är så BRA! Älskar overkliga filmer, haha.
Senare idag ska jag träna BodyPump! :D Gööööööött!

Ställa om klockan

Hej!
Har precis kommit hem från stan typ, var till Issas farfar med henne i några timmar och sen åkte vi till Mikaela och Timmy eftersom han fyllde år i torsdags. Var ju vungen att gratta honom :)
Har egentligen inte hänt så värst mkt annars, har haft en trevlig kväll och ja och Issa hade tur så vi blev hämtade av hennes bror = slippa betala buss.
03.00 inatt ställs ju klockan om också, så då dras tiden tillbaka (eller? haha) en timme och det blir vintertid. Detta betyder ju att det blir mörkare på morgornarna. Kul, not.. kommer bli så trött av mörkret så jag kommer knappt komma upp på morgornarna, hehe.
Nu när jag ändå ligger här i sängen och gör ingenting kan jag ju passa på och berätta en kul grej som händer nästa vecka. Jag, Mikaela och Issa drar till Ullared! wehoo! så jävla skoj, men hur fan ska vi hitta dit? ja.. det är frågan :D
Nej nu ska jag nog lägga mig, sov gott!

29 oktober 2011

God morgon, god moooooorgon!
Vaknade för en timme sen, längre än va ja brukar göra på lördagmorgonar när det vart tidiga morgonar alla andra dagar.
Har precis käkat frukost med min mor och nu ligger jag och min katt i sängen och halvsover, ska snart göra mig iording så åker jag och mamma till stan och kollar lite, bland annat till IKEA.
Annars blir det väll ganska lugnt idag :)
Men nu ska jag dra åp mig lite kläder och fixa håret snabbt. Ha de!
Jag och mamsi ♥

00.46

Nu ligger jag i sängen och ska sova, kom hem från Isabelle för ungefär en kvart sen. Har umgåtts med henne och Emil, spelat kort med hennes mamma, skrattat å haft de trevligt.
Men nu är jag död, kommer inte ta lång tid att somna.
Godnatt!

28 oktober 2011

Hallå där!
Har dragit ner rullgardinen och släckt alla lampor i mitt rum så det är nästan svart inne i rummet. Riktigt skönt faktiskt, få vila hjärnan och ögonen lite.
Idag är det bara dystert ute och jag ska bara vara hemma ikväll å de betyder ju.. massvis med filmer!
Eftersom jag redan slutade 10.00 idag så följde jag med Sofi när hon skulle köpa en dvärghamster (VILL OCKSÅ HAAAAA!!!) och sen gick jag och rebecka runt lite på Bergvik innan vi tog 12 bussen hem till Grums så ända sen dess typ har jag bara legat och kolla film och kopplat av. Men snart ska jag nog hoppa in i duschen, eller om jag kanske borde ta ett varmt bad.. sen vid 8 när Hasse kommer hem blir det tacos. Skön dag asså.. nästan lite för skön. Ser därför fram emot nästa fredag när vi ska fira Halloween i Torsby så då blir de massa utklädda människor, roligt värre.
Nej nu ska jag ta mig ett bad och må gött och njuta av livet. haha.
Ha en bra fredagkväll!
Love
åh, vill också ha juuuuu..

Älska,älska,älska,älska,älska


Monday

Tjenna!
Ha ringet att skriva om, har haft en tråkig skoldag.. hatar måndagar! Menmen, de är tur att alla i klassen inte är tråkiga :D
Annars har det inte hänt så mkt, mamma kom och hämta mig från skolan, jag övningskörde till Grums, vi drog och handlade och sen träffade jag Issa en stund. Vi försökte träna katten vid kattluckan men det gick inge vidare hahaha.
Senare drog Issa och ja har försökt börja lägga in mina kläder i garderoben men det har inte gått nå vidare. Ligger nu i sängen och kollar på CSI NY.
Imorrn har klassen frisör hela dagen, slutar typ 4 sen efter de blir det träning med Ottilia och Sofi :)
Lite småkallt i mitt rum nu, så lägger ut en bild från Thailand. värmeeeeeee! ♥

23 oktober 2011

tja!
har precis kommit ur duschen och lagt mig död på sängen!
Har legat i sängen typ hela dagen, så har jag och pappa varit på stan och kollat lite grejer till vardagsrummet. Sen kom Issa hit också innan vi drog till SATS och tränade BodyPump, är helt slut i kroppen nu! :D
Sen åkte vi hem igen och käkade tacot, skön söndag asså.
nu ska jag kolla film, sen sova. längtar verkligen INTE till skolan imorgon, fyfan.
jag och Issa idag! hahahaha ser ut som jag inte har ngn mun!

Pluggar engelska

Första gången jag pluggar hemma under hela denna terminen..
Vet inte va som har hänt men klart som fan är det bra iaf! :)
Nästa torsdag (tror jag?) så har vi prov på 7 kortare kapitel i ett grammatikhäfte.. I ENGELSKA! och jag sitter och pluggar en lördag. gud, jag är helt till mig. känner mig så stolt! Men nu gäller det ju att få in detta i huvvet också... lär få sitta till inatt då (y) haha.
haha, måste skaffa foton till mina ramar.. ser lite kul ut

22 oktober 2011

Hej!
Jag är trött, orkar egentligen inte skriva men gör det ändå.
Vaknade redan 8 i morse så jag har varit uppe ett tag men jag längtar redan till kvällen så jag kan få sova snart igen. Har inte gjort så mycket annars, vart till IKEA med pappa en sväng och för en timme sen ungefär tog jag en promenad till stan för att kika i affärer, men jag kom hem med en Loka, en modetidning, vindruvor och morötter, haha.
Annars har jag bara legat i sängen och kollat på film, är inne på min tredje nu och det lär bli många fler. Senare tar jag nog en kvällspromenad för att få röra på fläsket lite.
Längtar till BodyPumpen imorgon och till veckan när det ska bli massa träning! :)
Ha en bra lördag!
Love

By me


Filmtips?

Nån som har ett bra tips på en film?
:)

Hyffsat nytt i garderoben


Hejhopp!

Yo!
Nu har jag sett filmen, fick spola fram den några gånger för jag trodde jag skulle dö, har blivit fruktansvärt rädd för sräckfilmer.. förr var jag inte alls det, haha.
Vad har jag gjort annars idag då? jo, gått i skolan (såklart) och köpt den rosa tröjan som nu kommit ut i butik (fan.) men för 149:- så var den min och den är jätteeeeefiiiiin :D Ska ha på mig den imorgon!
Efter att jag köpt den följde Sofi med mig hem och vi kolla massa film, lagade mat, Pasta Carbonara och sen köpte vi en Ben & Jerrys som vi delade på. Snacka om att man blev mätt, så imorgon blir det hårdträning för att få bort lite, hahahah. På tal om träning.. jag har träningsvärk i magen, huhu. Men det känns ändå jävligt bra för det är ju egentligen dom musklerna jag behöver träna mest och ben då..
Nej men nu ska jag lyssna på glad musik så jag glömmer filmen och sen blir jag nog inte uppe länge till, kommer nog bli en bra dag imorgon, slutar vid 12 och sen blir det träning! :)

The ring

Fyfan, nu ska jag sätta mig och kolla på The Ring efter att ha sett Scary Movie 3. Känner på mig att jag inte kommer skratta lika mycket åt denna.. hahah..

I'm in love


Godnatt

Nu går jag och lägger mig, börjar 10.35 så får sovmorgon! :)

Träning och nyttig mat

Har precis kommit hem från träningen och gjort mig en god räk- och advokadosallad, nyttigt och gott! :D
Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag bara ligga å slappa och kolla film.

Nu drar jag till skolan

Drar till skolan nu, ser inte fram emot en ytterligare lång dag och utvecklingssamtal.. Menmen, så är det och idag ska jag ju klippa Ellinor, blir spännande :p
Ha en bra dag!


haha klantig eller?

jaa.. va gör jag nu?
Skulle beställa den rosa tröjan från Gina förut men typiskt mig då så glömde jag fylla i rätt adress så min gamla står, och för det andra så blev de nått annat knäppt, jag fick ingen orderbekräftelse men det har dragits pengar från mitt kort.. haha hmm? har jag gått miste om 183:- nu elr?
Men det är ju inte allt i världen egentligen, har mejlat till deras kundtjänst och får jag inte tröjan får jag väll beställa den igen.. :D haha skjut mig någon!

En snabbis på stan

Hej!
Jobbig skoldag idag, har tyå halvsovit mig igenom hela dagen typ,. Men nu är den äntligen över och ser fram emot morgondagen då jag ska klippa ökade längder på Issas farfars fru :)
Men iaf, har precis varit inne i stan och kollat efter den rosa tröjan på Gina, men fanns den? nej.. åh, varför inte?
så jag var inne i stan i ungefär 30 minuter innan jag tpg bussen hem igen, haha låter ju väldigt värt... menmen, det är tidsfördriv iaf :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på filmer och lyssna på musik innan jag lägger mig!
Ha de!

Musik


Me like

Har kärat ner mig i denna tröjan.. kanske borde köpa den imorgon efter skolan? Eller iaf prova den!

16 oktober 2011

God morgon!
Jämfört med igår så har jag sovit mycket skönare och LÄNGRE, har sovit i ungefär 9 timmar nu och det är perfekt för mig! :)
Så nu ligger jag och drar mig i sängen och ska snart upp och käka lite frukost, sen blir det slappa hela dagen tills jag ska med mamma och köra BodyPump på SATS 16.30! Ska bli riktigt skönt, man kan säga att detta blir min enda träning denna veckan för sist jag tränade denna veckan var jag inte peppad alls så det blev inte mycket. (skäms på dig, Louise!!)
Till veckan får jag ta igen detta och träna mer oh hårdare, kanske blir powestep imorgon och på tisdag gym, onsdag eller torsdag gym, fredag Zumba och BodyPump på söndag igen! taggad!
Nej nu ska jag äka! Ha en jättebra dag!
Love

Schleten tjej

God morgon!
jag är trööööööött, har sovit 5,5 timmar inatt.. kom hem vid 03.00 inatt!
Hade det riktigt roligt igår iaf, jag och Isabelle var först hos hennes farfar och babblade ett tag sen var vi hos norskarna på deras hotellrum resten av kvällen med prat, skratt och alkohol :)
Måste säga att jag hade riktigt kul men idag skrattar jag åt mig själv när jag ser bilderna jag har på mobilen, haha!
Bjuder på en "snygg" bild

Utgång!

Drar snart ut och möter Isabelle och sen drar vi ut på stan!
Ha en bra kväll!
Love


Jag vill ha...

dessa Conversena.. skön färg och höstiga! :D

Remember me

Har precis kollar på filmen Remember me och gråtit en skväll i slutet på den och nu är det dags att sova. 06.00 imorgon ringer min klocka och 07.10 går min buss mot Karlstad!
Har bara Samhällskunskap imorgon så jag slutar ungefär 10.20 eller något så efteråt ska jag kolla lite i affärer och kanske gå hem till pappa, beror på när Isabelle slutar. Sen blir det utgång för henne och mig! trevligt!
Nej nu ska jag sova, ska upp om ungefär 7,5 timmar :)
Godnatt!

Hemma i Grums

Hej!
är hemma i grums nu och har precis packat upp lite kläder :)
Har varit på Bergvik med mamma innan och köpt ett par träningsbyxor till, fast långa. Så imorgon blir det nog träning.
Men nu har jag precis ätit lite äppelkaka som mamma gjort (fy på mig!) men snart ska jag dra till Isabelle :D
herra!
Jag och mamma på modellfotografering <3

Spelas i mina högtalare just nu


Laddar för ny vecka

Imorgon är det måndag igen och dags att ta nya tag.
Tränade BodyPump med Ottilia och Rebecca idag, imorgon kommer det utan tvekan kännas i lår och armar men de är bara gött!
Har precis kommit ur duschen och käkat så nu ska jag bara ta det lugnt och läsa modetidningar, perfekt söndag kväll för mig! :)
Btw, älskar min nya dator! den har cam också, vilket inte finns på min andra :D

Ny halsduk

Hittade inte mycket på stan idag, men fick med mig en halsduk hem, mysig som fan! :D
Från Monki 150:-

Drar ut på stan

Nu drar jag ut på stan och kollar affärer innan träningen :)
Ha de gött!

WANTIES - GinaTricot


CCC

Drar snart till bussen och ger mig av mot Karlstad CCC för att lyssna på nått grejs :) slutar redan 10.00 och då drar jag iväg och tränar med Ottilia! Efter det åker jag till tandläkaren i Grums och sen tillbaka till SATS för Zumba med Isabelle!
Ha de gött!


Ny dator beställd

Pappa har precis beställt en ny dator till mig, en förtida julklapp och lite födelsedagspresent :)
Behöver verkligen en här, är så jobbigt att släpa med sig den bärbara datorn från mamma fram och tillbaka hela tiden så detta blir super braaaaaa!
Har jag tur kommer den redan på fredag, annars till veckan :D

Wanties - Vila


Inspiration


Mot skåreberget!

Nu åker jag och massa tjejor hem till Ottilia för att skriva manus till våran kommande film ;) :D


4 oktober 2011

God morgon!
Har precis fixat mig och ska snart bege mig mot centrum för att möta upp Ottilia och sen dra till skolan :)
Har en hel dag skolframför mig med bara svinrygg och valk.. Jobbigt, haha!
Ha en bra dag!
Love


Kyrkan

Har varit till kyrkan i Borgvik med mamma och hjälpt henne satt blommor vid några gravar :)

2 oktober 2011

God morgon!
precis vaknat, tidigt som vanligt!
det är redan söndag, kan fan inte fatta att det ska gå så snabbt. Men idag blir det nog inte så mycket, förutom BodyPump senare i eftermiddag :) ska bli gött och träna, känns som det va skit länge sen.

Just nu...

är Henka och Linn hemma :)
Henka har bokat hotell i Thailand och vi har nyss käkar kasslergratäng, sitter nu och pratar om lite allt möjligt och dricker lite vin.
Jag börjar redan på att bli trött så vi får se hur detta går, är ju så jävla mörkt ute redan också så man blir ju nästan trött av det.

Arvika marknad

Har precis kommit hem från Arvika marknaden, gud så mycket folk det var! Som vanligt hittade jag inte så mycket men jag fick faktiskt med mig ett mobilskal hem (WOOOOOOW!). Träffade pappa där också och hans flickvän Lena :) Så det var nog dagens stora äventyr, haha. Övningskörde dit och tillbaka så nu fick jag träna på det, och det gick bra! Nu ska jag dra på en film, blir nog inget till Mikaela idag så jag och Issa åker nog imorgon istället innan vi ska träna! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus